Εισαγωγή στη νοσηλευτική επιστήμη

Εκδότης:
Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις
Έτος:
2013
ISBN:
9789604521753
Σελίδες:
384
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Εισαγωγή στη νοσηλευτική επιστήμη
Τιμή εκδότη:€35,00
Η τιμή μας: €31,50
Εισαγωγή στη νοσηλευτική επιστήμη
Η Νοσηλευτική στο παρόν σύγγραμμα εξετάζεται τόσο ως επιστήμη που διέπεται από αρχές, μεθοδολογίες, μοντέλα και σχήματα, όσο και ως τέχνη, οπότε αναφέρεται στην καθαυτή άσκηση του νοσηλευτικού επαγγέλματος με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών.

Η πρωτοτυπία του βιβλίου είναι μια συνολική θεώρηση της Νοσηλευτικής, η οποία λαμβάνει υπόψη τις συγγένειες με συναφή επιστημονικά πεδία, όπως την Ιατρική, την Ψυχολογία και τις Κοινωνικές επιστήμες. Καλύπτεται εξάλλου και ένα κενό στην εγχώρια βιβλιογραφία, που αφορά στην ύπαρξη ενός έγκυρου και τεκμηριωμένου εισαγωγικού εγχειριδίου Νοσηλευτικής, το οποίο να επιτρέψει στους φοιτητές την επαφή τους με τη θεωρία της επιστήμης τους, αλλά και την παρακολούθηση της συζήτησης γύρω από πρακτικά ζητήματα που προκύπτουν από την κλινική εμπειρία.

Τέλος, σύγχρονα ζητήματα περί τη Νοσηλευτική αλλά και νέες τάσεις και προκλήσεις παρουσιάζονται από ειδικούς στον χώρο της Νοσηλευτικής, γεγονός που καθιστά το παρόν βιβλίο εξαιρετικά χρήσιμο και για τους επαγγελματίες στον χώρο της Νοσηλευτικής.
Τίτλος βιβλίου:Εισαγωγή στη νοσηλευτική επιστήμη
Εκδότης:Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις
Συντελεστές βιβλίου:Ζυγά, Σοφία (Συγγραφέας)
ISBN:9789604521753
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2013
Σημείωση:Β έκδοση
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες