Χαμένες ζωές

Εκδότης:
Πανέκτυπον
Έτος:
2013
ISBN:
9789609354400
Σελίδες:
208
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Χαμένες ζωές
Τιμή εκδότη:€11,94
Η τιμή μας: €10,75
στο καλάθι
Χαμένες ζωές
Ιστορικό μυθιστόρημα του Μιχάλη Τζανάκη, βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην Κρήτη.

Ένας άνθρωπος παρασύρεται στον αγριεμένο ωκεανό της ζωής και της ιστορίας του τόπου του. Δίχως πολλές ελπίδες καταφέρνει κάθε φορά να πιάνεται από κάποια "σανίδα", αλλά πολύ γρήγορα τη χάνει κι αυτή μέσα στην παραζάλη των αγριεμένων κυμάτων που την χτυπούν αλύπητα.

Οι ήρωες είναι πρόσωπα βγαλμένα απ' τον κρατήρα ενός ηφαιστείου. Πυρακτωμένο το ανθρώπινο μάγμα, ξεχειλίζει και κατακλύζει έναν τόπο που αγωνίζεται εναντίον των ξένων κατακτητών και των εγχώριων προδοτών, για να μετατρέψει αυτήν την τέφρα σε γόνιμο λίπασμα που θα γεννήσει ένα καλύτερο μέλλον.

Σ' αυτήν την ιστορία συμφύρονται όλα εκείνα τα στοιχεία που αποτελούν τις ζωτικές δυνάμεις, οι οποίες κινούν την ατομική και συλλογική ιστορία. Δυνάμεις αντίρροπες και αντιθετικές αναμετριούνται επίμονα με στόχο να εξουθενώσουν η μία την άλλη. Έρωτες, θυσίες, προδοσίες, αγώνες, ηθική, πίστη, πάθη, θάνατος, πόλεμος όλα ανακατεύονται -άλλοτε δύσμορφα κι άλλοτε ομοιόμορφα- για να κατακαθίσει στο τέλος το απόσταγμα όλων αυτών, που δεν είναι άλλο από την ίδια τη ΖΩΗ.
Τίτλος βιβλίου:Χαμένες ζωές
Εκδότης:Πανέκτυπον
Συντελεστές βιβλίου:Τζανάκης Μιχάλης Ι. (Συγγραφέας)
ISBN:9789609354400
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2013
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες