Στην καρδιά της πόλης

Εκδότης:
Μεταίχμιο
Έτος:
2013
ISBN:
9789605662608
Σελίδες:
451
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Στην καρδιά της πόλης
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Στην καρδιά της πόλης
"Αυτή είναι η ιστορία μιας πόλης. Άνθρωποι ζουν ο ένας δίπλα στον άλλο. Σε κόσμους χωριστούς. Κι έπειτα υπάρχουν οι απρόσμενες επισκέψεις: οι σπάνιες φορές που ένας άγνωστος περνάει ένα κατώφλι δίχως άδεια ή προειδοποίηση, κλονίζοντας συθέμελα ολόκληρο το σύστημα. Όπως το απόγευμα του Απρίλη που μια γυναίκα χτύπησε την πόρτα της Λία Χάνγουελ ζητώντας βοήθεια, διαταράσσοντας τη γαλήνη, αναγκάζοντας τη Λία να βγει από την απομόνωσή της..."

Η Ζέιντι Σμιθ παρακολουθεί τέσσερις νέους ανθρώπους, τη Λία, τη Νάταλι, τον Φίλιξ και τον Νέιθαν, που προσπαθούν να ζήσουν την ενήλικη ζωή τους στο Λονδίνο: ένα μέρος σύνθετο, όμορφο όσο και απάνθρωπο, όπου οι ανοιχτοί δρόμοι κρύβουν τα σκοτεινά στενά και η λεωφόρος κάποιες φορές καταλήγει σε αδιέξοδο. Μια έξοχη αποτύπωση της σύγχρονης αστικής ζωής, ένα μυθιστόρημα που κυλάει σαν τον υδράργυρο και πάλλεται σαν την ίδια την πόλη.

"Τούτο το βιβλίο έχει γραφτεί από μια συγγραφέα που ξέρει πραγματικά να ακούει, και καταλαβαίνει αληθινά πώς είναι οι άνθρωποι, και τι μπορούν να γίνουν. Σε εκατό χρόνια, όταν οι αναγνώστες θελήσουν να δουν τι ήταν ικανό να κάνει το βρετανικό μυθιστόρημα και πώς ήταν στην πραγματικότητα η ζωή στην Αγγλία, θα στραφούν στην Καρδιά της πόλης, και θα ενθουσιαστούν... Ένα απολαυστικό, αισιόδοξο, οργισμένο αριστούργημα."
("The Telegraph")

"Η Σμιθ είναι απλά υπέροχη: αδιαμφισβήτητη απόγονος του Ντίκενς."
("The Independent")

"Η Ζέιντι Σμιθ είναι μια ιδιοφυΐα, και εδώ βρίσκεται στο απόγειο των δυνάμεών της. Είναι δύσκολο να φανταστώ καλύτερο μυθιστόρημα αυτή τη χρονιά - ή αυτή τη δεκαετία."
("Reader's Digest")

"Ένας θρίαμβος, ένα σπουδαίο κοινωνικό μυθιστόρημα... Ένα από τα πιο απολαυστικά, ευφυή και ουσιαστικά ενήλικα βιβλία της χρονιάς."
(The Scotsman)
Τίτλος βιβλίου:Στην καρδιά της πόλης
Τίτλος πρωτότυπου:NW
Εκδότης:Μεταίχμιο
Συντελεστές βιβλίου:Smith, Zadie (Συγγραφέας)
Ηλιάδη, Ιωάννα (Μεταφραστής)
ISBN:9789605662608
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2013
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες