Το μαργαριτάρι του πράσινου δράκου

Μυθιστόρημα
Εκδότης:
Μίνωας
Έτος:
2013
ISBN:
9786180200805
Σελίδες:
523
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το μαργαριτάρι του πράσινου δράκου
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Το μαργαριτάρι του πράσινου δράκου
"Όλα όσα νόμιζα ότι ήξερα για τη γέννησή μου, για τους γονείς μου, για τους παππούδες μου, για το ποια είμαι τελικά ήταν ψέμα. Η γυναίκα που νόμιζα ότι ήταν μητέρα μου είναι θεία μου. Στην πραγματικότητα η θεία μου είναι η μητέρα μου. Ο αληθινός μου πατέρας είναι ζωγράφος στη Σαγκάη, με τον οποίο τόσο η μητέρα μου όσο και η θεία μου ήταν ερωτευμένες πριν ακόμη γεννηθώ. Κι αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου..."

Η αποκάλυψη οικογενειακών μυστικών τρέπει τη δεκαεννιάχρονη Τζόι σε φυγή, από την Αμερική στη μακρινή Κίνα, στις αρχές του 1957. Στη Σαγκάη θα αναζητήσει τον βιολογικό πατέρα της, που την εμπνέει να αγωνιστεί για τα ιδεώδη της κομμουνιστικής Κίνας του Μάο.

Σε ένα ταξίδι από τη Σαγκάη ως το χωριό Πράσινος Δράκος, η Περλ είναι αποφασισμένη να βρει την κόρη της Τζόι και να τη σώσει, αντιμετωπίζοντας στην πορεία παλιούς δαίμονες και ανυπέρβλητες προκλήσεις.

Και ενώ οι χωριστές πορείες μητέρας και κόρης τελικά συγκλίνουν, ένα από τα πιο τραγικά επεισόδια στην ιστορία της Κίνας, που οδηγεί σε μεγάλο λιμό, απειλεί τη ζωή τους. Προσπαθούν να μείνουν ενωμένες σε έναν αγώνα διαφυγής από την τραγωδία που συγκλονίζει τη χώρα.
Τίτλος βιβλίου:Το μαργαριτάρι του πράσινου δράκου
Υπότιτλος βιβλίου:Μυθιστόρημα
Τίτλος πρωτότυπου:Dreams of Joy
Εκδότης:Μίνωας
Συντελεστές βιβλίου:See, Lisa (Συγγραφέας)
Κοκκίνου, Βασιλική (Μεταφραστής)
ISBN:9786180200805
Σειρά εκδότη:Σύγχρονη Ξένη Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2013
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες