Ο θεραπευτής

Εκδότης:
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος:
2013
ISBN:
9789601427027
Σελίδες:
255
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ο θεραπευτής
Τιμή εκδότη:€9,90
Η τιμή μας: €8,91
στο καλάθι
Ο θεραπευτής
Δύο μέρες πριν από τα Χριστούγεννα και το Ελσίνκι παλεύει απελπισμένα απέναντι στην ανελέητη κλιματική καταστροφή: σήραγγες του μετρό έχουν πλημμυρίσει, εγκαταλειμμένα οχήματα καίγονται στους δρόμους. Ολόκληρες κοινότητες εγκαταλείπουν τις εστίες τους και μετακινούνται βόρεια, όπου οι συνθήκες εξακολουθούν να είναι ανεκτές. Η κοινωνική συνοχή καταρρέει και ιδιωτικές εταιρείες ασφάλειας αντικαθιστούν, αλλά και υπονομεύουν, το νόμο.
Ο Τάπανι Λέχτινεν, ένας μαχόμενος ποιητής, είναι από τους λίγους που αποφασίζουν να συνεχίσουν να ζουν στην πόλη. Όταν η δημοσιογράφος σύζυγός του Γιόχανα εξαφανίζεται, ξεκινά ένα ξέφρενο κυνήγι αναζήτησής της. Όλα δείχνουν ότι η εξαφάνιση της Γιόχανα συνδέεται με μια ιστορία που ερευνούσε για έναν κατά συρροή δολοφόνο γνωστό ως "Θεραπευτή", ο οποίος εκδικείται όλους όσους θεωρεί υπεύθυνους για την κλιματική καταστροφή...
Ατμοσφαιρικό και συγκινητικό, "Ο Θεραπευτής" είναι ένα μυθιστόρημα για την επιβίωση, την πίστη και την αποφασιστικότητα. Ακόμα και όταν ο κόσμος μοιάζει να φτάνει στο τέλος του, η αγάπη και η ελπίδα επιβιώνουν. Ένα εξαιρετικό αστυνομικό μυθιστόρημα, όπου η δεξιοτεχνία με την οποία χρησιμοποιεί ο συγγραφέας τα στοιχεία του θρίλερ συνδυασμένη με την ποιητική γραφή του το καθιστούν μοναδικό.
Τίτλος βιβλίου:Ο θεραπευτής
Τίτλος πρωτότυπου:Parantaja
Εκδότης:Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Συντελεστές βιβλίου:Tuomainen Antti (Συγγραφέας)
Μπαρουξής, Γιώργος (Μεταφραστής)
ISBN:9789601427027
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2013
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Αστυνομικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες