Σκιαθίτικες ιστορίες

Εκδότης:
Αιώρα
Έτος:
2013
ISBN:
9786185048051
Σελίδες:
144
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Σκιαθίτικες ιστορίες
Τιμή εκδότη:€10,00
Η τιμή μας: €9,00
στο καλάθι
Σκιαθίτικες ιστορίες
Ηθοποιός του Χόλιγουντ με χαρακτηριστικούς ρόλους δίπλα σε μεγάλους ηθοποιούς και καταξιωμένους σκηνοθέτες, ο Ρίτσαρντ Ρομάνους έχει ξεπεράσει το στάδιο του λάτρη της Ελλάδας, αφού αποφάσισε να αφήσει το Λος Άντζελες και να ζήσει μόνιμα στη Σκιάθο.

Ως συγγραφέας πλέον επανέρχεται και μας διηγείται μικρές ιστορίες από το νησί που αγάπησε. Καθημερινά επεισόδια, με το βλέμμα ενός Αμερικανού που, ζώντας πια δέκα χρόνια με τους Σκιαθίτες, επιχειρεί να διεισδύσει στην ψυχή τους. Ιστορίες ανθρώπινες, άλλοτε κωμικές άλλοτε τραγικές, από έναν μικρό τόπο, που όμως θα μπορούσαν να συμβούν παντού και που περικλείουν μέσα τους την ουσία της ζωής.

Σαν μικρά σκετσάκια, οι χαρακτήρες και οι καταστάσεις σκιαγραφούνται με τρυφερότητα. Ο συγγραφέας με τη ματιά του ανθρώπου που ξέρει από σενάρια, "ψαρεύει" στοιχεία αόρατα στα μάτια των πολλών και αφήνει τους ανθρώπους να μιλήσουν από μόνοι τους.

"Αν ξέρεις πού πηγαίνεις, τα υπόλοιπα είναι εύκολα" του εκμυστηρεύτηκε ένας από τους κατοίκους του νησιού. Κι αυτό βρίσκει ο συγγραφέας πως είναι η αλυσίδα της ζωής.
Τίτλος βιβλίου:Σκιαθίτικες ιστορίες
Τίτλος πρωτότυπου:Sketches of Skiathos
Εκδότης:Αιώρα
Συντελεστές βιβλίου:Romanus, Richard (Συγγραφέας)
Πουλοπούλου, Έρη (Μεταφραστής)
ISBN:9786185048051
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2013
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες