Προικισμένη

Εκδότης:
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος:
2013
ISBN:
9789601426914
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Προικισμένη
Τιμή εκδότη:€12,44
Η τιμή μας: €11,20
Προικισμένη
Η Κάτσα, ένα ευαίσθητο αλλά δυνατό, έξυπνο και όμορφο κορίτσι, ζει σε κάποιο κόσμο όπου ξεχωριστοί άνθρωποι είναι προικισμένοι με ένα Χάρισμα, ένα ιδιαίτερο ταλέντο.

Το δικό της είναι να σκοτώνει. Ως ανιψιά του βασιλιά, είναι υποχρεωμένη να χρησιμοποιεί τις εξαιρετικές ικανότητές της προκαλώντας τρόμο και φόβο.

Με το πέρασμα του χρόνου, όμως, η Κάτσα αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να μάθει να διαχειρίζεται την πραγματική φύση του Χαρίσματός της και να το χρησιμοποιεί για καλό.

Στην προσπάθειά της να λυτρωθεί από τις τρομακτικές δεξιότητές της, ενώνει τις δυνάμεις της με έναν άλλο νεαρό μαχητή για να σώσει τη χώρα της από το διεφθαρμένο βασιλιά.

Μια συναρπαστική περιπέτεια, με καταιγιστική δράση, και ταυτόχρονα μια ρομαντική ιστορία, που απηχεί το ταξίδι των εφήβων για να ανακαλύψουν τον εαυτό τους και να βρουν το δρόμο τους στον κόσμο.

"Κάθε παιδί που τα µάτια του έπαιρναν δύο διαφορετικά χρώµατα βδοµάδες, µήνες ή, σε σπάνιες περιπτώσεις, χρόνια µετά τη γέννησή του στελνόταν στην Αυλή του βασιλιά και ανατρεφόταν στα βασιλικά παιδοκοµεία. Αν το Χάρισµα αποδεικνυόταν χρήσιµο για το βασιλιά, το παιδί παρέµενε στην υπηρεσία του. Αν όχι, το παιδί στελνόταν στο σπίτι του... Δεν είχε σηµασία τι Χάρισµα είχε το παιδί. Ο κόσµος απέφευγε το µέρος όσο µπορούσε, αν υπήρχε πιθανότητα να συναντήσει κάποιο άτοµο µε µάτια διαφορετικών χρωµάτων".
Τίτλος βιβλίου:Προικισμένη
Εκδότης:Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Συντελεστές βιβλίου:Cashore, Kristin (Συγγραφέας)
ISBN:9789601426914
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2013
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά > Παιδική και Εφηβική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες