Επίθεση στο χρυσό άγαλμα

Εκδότης:
Κέδρος
Έτος:
2013
ISBN:
9789600443592
Σελίδες:
119
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Επίθεση στο χρυσό άγαλμα
Τιμή εκδότη:€7,70
Η τιμή μας: €6,93
στο καλάθι
Επίθεση στο χρυσό άγαλμα
Η σειρά "Ξεκαρδιστικές Ιστορίες" του Τζερόνιμο Στίλτον απευθύνεται σε παιδιά από 7 ως 12 ετών και είναι μοναδική! Είναι η σειρά που απολαμβάνουν τα παιδιά γιατί έχει χιούμορ, δράση, και πολλές ανατροπές. Είναι η σειρά που εμπιστεύονται γονείς και εκπαιδευτικοί γιατί μεταδίδει διαχρονικές ηθικές αξίες. Ο αναγνώστης ταυτίζεται με τον Τζερόνιμο, που αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της καθημερινής ζωής με χιούμορ και αισιοδοξία. Η σειρά γνωρίζει τεράστια επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα βιβλία του Τζερόνιμο Στίλτον έχουν μεταφραστεί σε 39 γλώσσες και έχουν πουλήσει 75 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Αγαπητά μου τρωκτικά,

Εδώ στην Ποντικόνησο, όλα τα βιβλία μου έχουν γίνει μπεστ σέλερ. Πρόκειται για ξεκαρδιστικές περιπέτειες, πιο τρυφερές από τη φέτα , πιο νόστιμες από τη γραβιέρα και πιο αρωματικές από την παρμεζάνα... Είναι ιστορίες που θα σας μείνουν αξέχαστες, σας το εγγυώμαι εγώ, ο Τζερόνιμο Στίλτον.

Επίθεση στο χρυσό άγαλμα:
"Ευτυχώς που η Γκλίτερ, ο Μπίτερ και ο Όσκαρ Τορτούγα μου αποκάλυψαν το ύπουλο σχέδιο του Δον Γατόνε... Ο αυτοκράτορας των Γάτων Πειρατών σκοπεύει να κλέψει το Άγαλμα της Ελευθερίας της Ποντικούπολης, που είναι από... ατόφιο χρυσάφι, για να γεμίσει τα θησαυροφυλάκια της αυτοκρατορίας του. Δε μένει παρά να οργανώσουμε μια τρομερή αντεπίθεση!"
Τίτλος βιβλίου:Επίθεση στο χρυσό άγαλμα
Τίτλος πρωτότυπου:Attaco alla statua d'oro
Εκδότης:Κέδρος
Συντελεστές βιβλίου:Stilton Geronimo (Συγγραφέας)
Λιανού, Βίκυ (Μεταφραστής)
Loizedda, Danilo (Εικονογράφος)
Pierpaoli, Roberta (Εικονογράφος)
Usai, Luca (Εικονογράφος)
ISBN:9789600443592
Σειρά εκδότη:Ξεκαρδιστικές Ιστορίες
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2013
Ηλικίες:7 - 12
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά > Παιδική και Εφηβική Λογοτεχνία > Ηλικία 6+
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες