Ο επίμονος κηπουρός

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
2008
ISBN:
9789606205019
Σελίδες:
524
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ο επίμονος κηπουρός
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Ο επίμονος κηπουρός
Η νεαρή και όμορφη Τέσα Κουέιλ βρίσκεται άγρια δολοφονημένη σε ένα ερημικό σημείο της λίμνης Τουρκάνα, στη Βόρεια Κένυα. Ο συνοδός της, ένας Αφρικανός γιατρός, έχει εξαφανιστεί. Όλοι μοιάζουν να πιστεύουν πως πρόκειται για έγκλημα πάθους. Όλοι, εκτός από έναν...
Ο άντρας της Τέσα, ο Τζάστιν, διπλωμάτης καριέρας και μανιώδης ερασιτέχνης κηπουρός, που υπηρετεί στη Βρετανική Αρμοστεία του Ναϊρόμπι, ξεκινά μια προσωπική οδύσσεια για να ανακαλύψει τους δολοφόνους της γυναίκας του. Κυνηγώντας την αλήθεια θα ταξιδέψει σε δύο ηπείρους, για να επιστρέψει πάλι στην Αφρική, στα βάθη του Νότιου Σουδάν και, τελικά, πίσω στην Κένυα, εκεί ακριβώς που πέθανε η Τέσα. Στην πορεία του θα βρει τον τρόμο, τη βία, τη διαφθορά, και μια απάνθρωπη συνωμοσία ασύλληπτων διαστάσεων. Αλλά η μεγαλύτερη αποκάλυψη θα είναι η ίδια η γυναίκα που μαζί της μοιραζόταν τη ζωή του.
Ο "Επίμονος Κηπουρός" είναι η βαθιά συγκινητική ιστορία ενός άντρα που εξυψώνεται μέσα από την τραγωδία και ταυτόχρονα μια συγκλονιστική καταγγελία της στυγνής εκμετάλλευσης του Τρίτου Κόσμου από τη Δύση. Ένα ατμοσφαιρικό, έξοχα ζυγισμένο έργο -χωρίς αμφιβολία, ένα από τα καλύτερα που έγραψε ποτέ ο Le Carre.
Τίτλος βιβλίου:Ο επίμονος κηπουρός
Τίτλος πρωτότυπου:The Constant Gardener
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Le Carré John (Συγγραφέας)
Ζαχαριάδου, Μαργαρίτα (Μεταφραστής)
ISBN:9789606205019
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2008
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Αστυνομικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες