Στο νησί

Εκδότης:
Παπαδόπουλος
Έτος:
2013
ISBN:
9789604844364
Σελίδες:
412
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Στο νησί
Τιμή εκδότη:€14,92
Η τιμή μας: €13,43
στο καλάθι
Στο νησί
Η Άννα Έμερσον, τριαντάχρονη καθηγήτρια αγγλικών κουρασμένη από τους κρύους χειμώνες στο Σικάγο κι από μια σχέση που δεν οδηγεί πουθενά, ενθουσιάζεται με την ευκαιρία να περάσει το καλοκαίρι σ' ένα τροπικό νησί, κάνοντας μαθήματα στον δεκαεξάχρονο Τι Τζέι, που έχει μόλις αναρρώσει από καρκίνο.

Όταν όμως μπαίνουν σε ένα ιδιωτικό αεροπλάνο για το εξοχικό των γονιών του, το αδιανόητο συμβαίνει: το αεροπλάνο χαλάει και πέφτει σε μια θάλασσα γεμάτη καρχαρίες. Καταφέρνουν να βγουν στην ξηρά, αλλά σύντομα ανακαλύπτουν ότι βρίσκονται μόνοι, σε ένα ακατοίκητο νησί.

Αρχικά η μόνη τους σκέψη είναι η επιβίωση: νερό, τροφή, καταφύγιο. Αλλά όταν οι μέρες γίνονται εβδομάδες κι αυτές μήνες, οι δυο ναυαγοί αντιμετωπίζουν επιπλέον επικίνδυνες τροπικές καταιγίδες, πολλούς κινδύνους που κρύβονται στα νερά, ακόμα και την πιθανότητα ο καρκίνος του Τι Τζέι να επιστρέψει.

Καθώς ο καιρός περνά η Άννα αρχίζει να αναρωτιέται αν τελικά η μεγαλύτερη πρόκληση απ 'όλες στο νησί, είναι να ζει με ένα αγόρι που σιγά σιγά γίνεται άνδρας...

"Το βιβλίο που ξεκίνησε σαν αυτοέκδοση, διαδόθηκε στόμα με στόμα και έγινε best seller στους New York Times, κυκλοφορεί φέτος σε 25 χώρες!"
Τίτλος βιβλίου:Στο νησί
Τίτλος πρωτότυπου:On the Island
Εκδότης:Παπαδόπουλος
Συντελεστές βιβλίου:Graves, Tracey Garvis (Συγγραφέας)
Ισμυρίδου, Παλμύρα (Μεταφραστής)
ISBN:9789604844364
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2013
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες