Πλαστογραφία των υπογραφών

Εκδότης:
Εκδόσεις Σάκκουλα Α.Ε.
Έτος:
2013
ISBN:
9789604459483
Σελίδες:
119
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Πλαστογραφία των υπογραφών
Τιμή εκδότη:€18,00
Η τιμή μας: €17,10
στο καλάθι
Πλαστογραφία των υπογραφών
Οι υπογραφές προσφέρονται για έρευνα και ταυτοποίηση λόγω της μοναδικότητάς τους. Ο καθένας μας αναπτύσσει συνήθειες κατά την κίνηση της γραφίδας που αντιπροσωπεύουν την υπογραφή του. Η εξέταση μιας υπογραφής έχει εξελιχθεί σε μια ιδιαίτερα δύσκολη τεχνική ενασχόληση και εξάσκηση και οι ειδικοί δικαστικοί γραφολόγοι χρησιμοποιούν την τεχνική μέθοδο για μια συστηματική και αντικειμενική έρευνα της αλήθειας. Η εκ βάθους και αποτελεσματική εξάσκηση είναι το κλειδί για μια επιτυχημένη εξέταση αμφισβητούμενου εγγράφου.
Ο Ειδικός Δικαστικός Γραφολόγος μπορεί να έρθει αντιμέτωπος με μια ευρεία σειρά ερωτήσεων σχετικά με το υποτιθέμενο ιστορικό της παραγωγής κρίσιμων εγγράφων. Εκτός της συγκριτικής αντιπαραβολής γραφής και υπογραφών, ο ΕΔΓ πρέπει να έχει γνώσεις τυπογραφίας, να γνωρίζει είδη και μάρκες αντιγραφικών και εκτυπωτικών μηχανημάτων, τα πάντα γύρω από το εξοπλισμό μελάνης και χάρτου.
Στο βιβλίο "Πλαστογραφία των υπογραφών" ο συγγραφέας, ειδικός δικαστικός γραφολόγος, κ. Κωνσταντίνος Σπ. Βέννης, εξηγεί με ποιον τρόπο η επιστημονική μέθοδος βρίσκει εφαρμογή στην εξέταση υπογραφών, πώς να προσδιορίζονται οι παράμετροι που επηρεάζουν τη λήψη αποφάσεων και πως μπορούν να ανιχνευθούν οι πλαστογραφίες. Δικηγόροι, δικαστές και φοιτητές θα διαπιστώσουν διαβάζοντας ότι έχουν στα χέρια στους έναν ευανάγνωστο και κατανοητό οδηγό για μια πρακτική προσέγγιση στη συναρπαστική μελέτη της έρευνας των υπογραφών.
Τίτλος βιβλίου:Πλαστογραφία των υπογραφών
Εκδότης:Εκδόσεις Σάκκουλα Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Βέννης Κωνσταντίνος (Συγγραφέας)
ISBN:9789604459483
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2013
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Λογιστική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες