Ψυχανάλυση: Η εποπτεία

Εκδότης:
Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις
Έτος:
2013
ISBN:
9789604521593
Σελίδες:
62
Ψυχανάλυση: Η εποπτεία
Τιμή εκδότη:€16,00
Η τιμή μας: €14,40
στο καλάθι
Ψυχανάλυση: Η εποπτεία
Ετυμολογικώς η λέξη "Εποπτεία" προέρχεται από το ρήμα εποπτεύω, επιβλέπω· δηλαδή ένας πιο έμπειρος και γνώστης του αντικειμένου, επιβλέπει το έργο ενός άλλου με λιγότερη γνώση και εμπειρία με στόχο να τον βοηθήσει στο έργο του. Ψυχαναλυτική εποπτεία είναι μια μέθοδος διδασκαλίας, κατά συνέπεια ο επόπτης είναι δάσκαλος κλινικού υλικού. Το πόνημα αυτό από την Παιδίατρο-Ψυχίατρο παιδιών και ενηλίκων και Ψυχαναλύτρια Δρ Αθηνά Αλεξανδρή που παρουσιάζεται από τις ΒΗΤΑ Ιατρικές Εκδόσεις δεν στοχεύει να καλύψει το θέμα "Εποπτεία" το οποίο έχει πρωτίστως αναλυθεί από εξαιρετικά βιβλία της διεθνούς βιβλιογραφίας.
Η συγγραφέας του βιβλίου έχει σημαντική προσωπική εμπειρία στο θέμα, καθώς έχει πραγματοποιήσει σημαντικό αριθμό από εποπτείες σε ατομική και ομαδική βάση, σε ψυχιάτρους και ψυχολόγους σε πολλά Νοσοκομεία της Αττικής, καθώς και στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Στόχος του βιβλίου της είναι να προάγει την αυτο-εποπτεία, να ευαισθητοποιήσει και να διδάξει τους στόχους, τους κανόνες αλλά και τις τεχνικές της ψυχαναλυτικής ψυχοθεραπείας.
Το βιβλίο αυτό μπορεί να αποτελέσει χρήσιμο βοήθημα σε κάθε επαγγελματία ψυχικής υγείας και ιδιαιτέρως σε εκείνους που ασχολούνται ή επιθυμούν να ασχοληθούν με την ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεία.
Τίτλος βιβλίου:Ψυχανάλυση: Η εποπτεία
Εκδότης:Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις
Συντελεστές βιβλίου:Αλεξανδρή, Αθηνά (Συγγραφέας)
ISBN:9789604521593
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2013
Κατηγορίες:Ψυχολογία > Ψυχοθεραπεία - Ψυχανάλυση
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες