Διακοπές με τον Νέμο για παιδιά που ετοιμάζονται για το νηπιαγωγείο

Με αυτοκόλλητα
Εκδότης:
Μεταίχμιο
Έτος:
2013
ISBN:
9789605660826
Σελίδες:
48
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Διακοπές με τον Νέμο για παιδιά που ετοιμάζονται για το νηπιαγωγείο
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Διακοπές με τον Νέμο για παιδιά που ετοιμάζονται για το νηπιαγωγείο
Με τα βιβλία της σειράς "Διακοπές" τα παιδιά περνούν ευχάριστες και δημιουργικές ώρες παρέα με τους αγαπημένους τους ήρωες από τον συναρπαστικό κόσμο της Disney. Έτσι, αξιοποιούν τον ελεύθερο χρόνο τους με παιγνιώδεις δραστηριότητες χάρη στις οποίες επαναλαμβάνουν μεθοδικά τη σχολική ύλη -όπως ορίζεται από το Πρόγραμμα Σπουδών για το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό και περιλαμβάνεται στα σχολικά βιβλία- ενώ καλλιεργούν τις δεξιότητές τους και ασκούν την κριτική τους ικανότητα.

Το βιβλίο "Διακοπές με τον Νέμο" περιλαμβάνει εξελικτικά δομημένες δραστηριότητες οι οποίες ικανοποιούν βασικούς παιδαγωγικούς στόχους:
- στην Πρώτη Γραφή το παιδί μαθαίνει να σχεδιάζει σε περιορισμένο χώρο, να κάνει τελείες, να σχεδιάζει ευθείες, τεθλασμένες, καμπύλες γραμμές και κύκλους, να ακολουθεί το περίγραμμα ενός σχήματος.
- στην Πρώτη Ανάγνωση μαθαίνει να συγκρίνει εικόνες, να συνδέει τα στοιχεία μιας εικόνας, να βρίσκει τα μέρη ενός σχεδίου ή όμοια σχέδια, να βρίσκει όλα τα γράμματα μιας λέξης, να ακολουθεί την αλφαβητική σειρά των γραμμάτων, να εντοπίζει ένα γράμμα μέσα σε μια λέξη με κεφαλαία γράμματα, να βρίσκει όλα τα γράμματα μιας λέξης.
- Στα Μαθηματικά να αναγνωρίζει τα σχήματα, να κατανοεί τις έννοιες μικρό / μεγάλο, περισσότερο / λιγότερο, να μετρά, να αναγνωρίζει και να γράφει τους αριθμούς μέχρι το 5, να συνεχίζει μια λογική σειρά-μοτίβο.
- Στις Έννοιες μαθαίνει τα χρώματα, να κινείται σε έναν λαβύρινθο, να κατανοεί τις έννοιες μέσα / έξω, πάνω / κάτω, μπροστά / πίσω.
Τίτλος βιβλίου:Διακοπές με τον Νέμο για παιδιά που ετοιμάζονται για το νηπιαγωγείο
Υπότιτλος βιβλίου:Με αυτοκόλλητα
Εκδότης:Μεταίχμιο
Συντελεστές βιβλίου:Γονιδάκη, Μαρία (Συγγραφέας)
ISBN:9789605660826
Σειρά εκδότη:Disney Ελληνική Εκπαίδευση
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2013
Ηλικίες:
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά > Δραστηριότητες - Χειροτεχνίες
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες