Η σεξουαλικότητα στην εφηβεία

Για αγόρια, για κορίτσια, αλλά και για γονείς
Εκδότης:
Σαββάλας
Έτος:
2008
ISBN:
9789604496365
Σελίδες:
96
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Η σεξουαλικότητα στην εφηβεία
Τιμή εκδότη:€14,70
Η τιμή μας: €13,23
στο καλάθι
Η σεξουαλικότητα στην εφηβεία
Η εφηβεία είναι μια σημαντική περίοδος της ζωής μας. Είναι περίοδος αλλαγών, νέων προσεγγίσεων και μεγάλων ανακαλύψεων. Τότε αλλάζει τόσο το σώμα όσο και το μυαλό, αλλάζει ο τρόπος που βλέπουμε τον κόσμο και η σχέση μας με την οικογένεια και τους φίλους μας, ξυπνά ή εκδηλώνεται η σεξουαλικότητά μας, αμφισβητούμε τα πάντα, ανακαλύπτουμε τη φιλία, τον έρωτα, το σεξ.

Η σεξουαλικότητα είναι μια πολύ σημαντική πλευρά της ζωής κάθε ανθρώπου. Το φύλο καθορίζει τη ζωή μας πριν ακόμη γεννηθούμε και η σημασία του παραμένει μεγάλη μέχρι το τέλος της ζωής μας. Αντιμέτωποι με ένα θέμα τόσο κρίσιμο όσο αυτό για τη συναισθηματική μας ισορροπία, είναι ουσιώδες να έχουμε σωστή πληροφόρηση. Γιατί η πληροφόρηση τρέφει τη σκέψη και η σκέψη οδηγεί
στη σωστή απόφαση.

Το βιβλίο αυτό προσεγγίζει ανοιχτά τα πιο σημαντικά θέματα που αφορούν την εφηβική σεξουαλικότητα: σεξουαλική αφύπνιση, φιλία, έρωτας και αγάπη, ανατομία του ανδρικού και του γυναικείου σώματος και αλλαγές του σώματος κατά την εφηβεία, μύθοι και αλήθειες σχετικά με το σεξ, αντισύλληψη και κίνδυνοι από το σεξ, κ.ά. Θέτει ερωτήματα στα οποία προσπαθεί να δώσει απαντήσεις διατυπωμένες με τρόπο απλό, ειλικρινή και αντικειμενικό. Μεταφέρει εμπειρίες και πληροφορίες, ώστε οι έφηβοι και οι έφηβες να είναι σε θέση να πάρουν τις καλύτερες αποφάσεις για τον εαυτό τους, αλλά και οι γονείς να μπορέσουν να δώσουν τις καλύτερες συμβουλές και απαντήσεις στις απορίες των παιδιών τους.
Τίτλος βιβλίου:Η σεξουαλικότητα στην εφηβεία
Υπότιτλος βιβλίου:Για αγόρια, για κορίτσια, αλλά και για γονείς
Τίτλος πρωτότυπου:Sexualidad, ¿ hablamos ?
Εκδότης:Σαββάλας
Συντελεστές βιβλίου:Cugota Mateu, Lluís (Συγγραφέας)
Ραπακούλια, Τατιάνα (Μεταφραστής)
Galí, Mercè (Εικονογράφος)
ISBN:9789604496365
Στοιχεία έκδοσης:Αύγουστος 2008
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά > Γνώσεων > Ανάπτυξη και Σεξ
Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Γονείς και Παιδιά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες