Εγχειρίδιο λαπαροσκοπικής χειρουργικής

Εκδότης:
Καυκάς
Έτος:
2012
ISBN:
9789606650543
Σελίδες:
134
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Εγχειρίδιο λαπαροσκοπικής χειρουργικής
Εκτός κυκλοφορίας
Εγχειρίδιο λαπαροσκοπικής χειρουργικής
Η λαπαροσκοπική χειρουργική αποτελεί σήμερα μια συχνή και συνεχώς εξελισσόμενη επεμβατική μέθοδο αντιμετώπισης πολλών γυναικολογικών παθήσεων.

Παράλληλη εξέλιξη έχει και η ρομποτική χειρουργική, η οποία υπόσχεται ακόμα περισσότερη βοήθεια στη χειρουργική γυναικολογία παρά το αυξημένο κόστος της.

Οι νέοι συνάδελφοι, οφείλουν σήμερα να γνωρίζουν τουλάχιστον τις βασικές αρχές της λαπαροσκοπικής χειρουργικής. Ο τομέας της γυναικολογικής ενδοσκόπησης γενικότερα συστήνεται για εξειδίκευση επειδή προσφέρει σημαντική βοήθεια στη γυναίκα με στείρωση, συγγενείς ανωμαλίες και άλλες παθολογικές καταστάσεις του γεννητικού συστήματος.

Στη Β΄ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Αρεταίειο Νοσοκομείο, λειτουργεί ένα πολύ καλά οργανωμένο τμήμα λαπαροσκοπικής χειρουργικής στο οποίο εκπαιδεύονται οι νέοι ιατροί μας.

Χαιρετίζουμε την προσπάθεια του συναδέλφου κου Ν. Βλάχου, ο οποίος είναι υπεύθυνος του τμήματος και ο οποίος με την σύνταξη του παρόντος εγχειριδίου αποδεικνύει το ενδιαφέρον του για το γνωστικό αυτό αντικείμενο και τον συγχαίρουμε διότι την προσπάθεια αυτή την ξεκίνησε με τους φοιτητές μας και την ολοκλήρωσε ο ίδιος.

Θεωρούμε ότι το εγχειρίδιο αυτό θα αποβεί χρήσιμο στους ενδιαφερόμενους και θα προσφέρει θεωρητική και κλινική εμπειρία, κυρίως στους νέους ιατρούς.

Καθηγητής Γ. Κ. Κρεατσάς, Διευθυντής Β΄ Μαιευτικής - Γυναικολογικής Κλινικής Αρεταίειου Νοσοκομείου
Τίτλος βιβλίου:Εγχειρίδιο λαπαροσκοπικής χειρουργικής
Περιέχει:DVD με VIDEOS λαπαροσκοπικών επεμβάσεων.
Εκδότης:Καυκάς
Συντελεστές βιβλίου:Βλάχος, Νικόλαος Φ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789606650543
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2012
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες