Το βραχονήσι

Εκδότης:
Λίθος
Έτος:
2013
ISBN:
9786188049604
Σελίδες:
304
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Χωρίς εικόνα
Τιμή εκδότη:€15,92
Η τιμή μας: €14,33
στο καλάθι
Το βραχονήσι
Έξι διαφορετικοί, αταίριαστοι άνθρωποι, που υπό φυσιολογικές συνθήκες -αν δηλαδή οι πλακατζούδες δυνάμεις του σύμπαντος δεν τύχαινε να καταληφθούν από προσωρινή σχιζοφρένεια- δεν επρόκειτο να συναντηθούν ποτέ, θα αναχωρήσουν από την Αθήνα με προορισμό ένα πολυτελές ξενοδοχείο των Χανίων. Το χρειάζονται απεγνωσμένα. Επειδή απογοητεύτηκαν, προδόθηκαν, απολύθηκαν, κλάταραν!
Η μανιακή φωτογράφος Λυδία, με σκοπό ζωής μια μοναδική, πετυχημένη έκθεση φωτογραφίας· ο Μάρκος, ο πιο γκαντέμης άνθρωπος σε όλο τον κόσμο· η Κάλι, που έχασε μέσα από τα χέρια της την πολυπόθητη προαγωγή από την τρισάθλια Τασία Τρίχα· ο γοητευτικός Απόλλωνας, που παράτησε την πετυχημένη του καριέρα σαν δικηγόρος· η Άννυ, που λατρεύει το φενγκ σούι και μόλις έπιασε τον αρραβωνιαστικό της να την απατάει· και τέλος ο μυστήριος και απρόσιτος Ιωσήφ, ο καπετάνιος τους.
Θα ναυαγήσουν σε ένα απομονωμένο βραχονήσι κάπου στο Λυβικό πέλαγος, θα βρεθούν αντιμέτωποι με τα αφηνιασμένα στοιχεία της φύσης, θα αγωνιστούν κόντρα στις αντίξοες συνθήκες, θα κάνουν τα πάντα για να επιβιώσουν! Θα μαλώσουν, θα ερωτευτούν, θα κλάψουν, θα μοιραστούν ένα κοινό κομμάτι ζωής!
Τίτλος βιβλίου:Το βραχονήσι
Εκδότης:Λίθος
Συντελεστές βιβλίου:Παρθένη, Φιλιώ (Συγγραφέας)
ISBN:9786188049604
Στοιχεία έκδοσης:Φεβρουάριος 2013
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες