Προστατέψτε τα χρήματά σας

Από 1.000 ως 1.000.000 ευρώ
Εκδότης:
Εκδόσεις Παπαδόπουλος
Έτος:
2012
ISBN:
9789604843466
Σελίδες:
239
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Προστατέψτε τα χρήματά σας
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Προστατέψτε τα χρήματά σας
Από τη μεγάλη κρίση του 2008 και μετά, ο κόσμος δεν είναι πια ο ίδιος. Οι κανόνες, που διέπουν την αποταμίευση και την σοφή διαχείριση των οικονομικών της οικογένειας, έχουν ανατραπεί. Η διαχείριση της περιουσίας του καθενός μας, μικρής ή μεγάλης, έχει γίνει δύσκολη υπόθεση. Πάνε πια οι ωραίες εποχές που ο "συνετός οικογενειάρχης" επένδυε με σωφροσύνη τις αποταμιεύσεις της οικογένειας, μοιράζοντάς τις σε ακίνητα, καταθέσεις, μετοχές κλπ., προσδοκώντας την ασφαλή διατήρηση της περιουσίας του, καθώς και την ανάπτυξή της με τα χρόνια...

Τώρα όλα είναι ρευστά! Η μεγάλη κρίση άλλαξε συνήθειες και, κυρίως, βεβαιότητες. Οι αξίες επαναπροσδιορίζονται, οικονομικοί κανόνες πολλών γενεών έπαψαν να ισχύουν. Παράδειγμα: "Από τα ακίνητα δεν έχασε ποτέ κανείς". Η εμπιστοσύνη στο σύστημα έχει τρωθεί!

Ο Γάλλος συγγραφέας Μαρκ Φιορεντινό, με τεράστια αποδεδειγμένη εμπειρία στο χώρο των χρηματοικονομικών συμβουλών, αποφάσισε να βοηθήσει. Στο βιβλίο αυτό εξηγεί τη δική του συνταγή. Με πρόλογο και επιμέλεια του οικονομικού αναλυτή του "Σκάι" και της "Καθημερινής" Μπάμπη Παπαδημητρίου, δίνει με χιούμορ, στον καθένα που ψάχνει να επενδύσει από 1.000 ως 1.000.000 ευρώ, ξεκάθαρες και αξιόπιστες συμβουλές.
Τίτλος βιβλίου:Προστατέψτε τα χρήματά σας
Υπότιτλος βιβλίου:Από 1.000 ως 1.000.000 ευρώ
Τίτλος πρωτότυπου:Sauvez votre argent
Εκδότης:Εκδόσεις Παπαδόπουλος
Συντελεστές βιβλίου:Fiorentino, Marc (Συγγραφέας)
Ζούρα, Καλλιόπη (Μεταφραστής)
Παπαδημητρίου, Μπάμπης (Επιμελητής)
ISBN:9789604843466
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2012
Σημείωση:Εισαγωγή: Μπάμπης Παπαδημητρίου. "Εξηγήσεις για όσα ισχύουν στην ελληνική αγορά": Ευγενία Τζώρτζη. Χορηγός: Interamerican.
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες