Η σκιά του εκδικητή

Εκδότης:
Anubis
Έτος:
2013
ISBN:
9789604972227
Σελίδες:
456
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η σκιά του εκδικητή
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Η σκιά του εκδικητή
Στις 21 Δεκεμβρίου του 1988, μία αυτοσχέδια βόμβα σπέρνει τον όλεθρο στην Πτήση 103 της Pan Am, όταν εκρήγνυται πάνω από το Λόκερμπι των ΗΠΑ. Ο τραγικός απολογισμός της τρομοκρατικής επίθεσης είναι 270 νεκροί, ανάμεσα στους οποίους οι 243 επιβάτες και τα 16 μέλη του πληρώματος. Εκατοντάδες οικογένειες βυθίζονται στο πένθος. Ο Μιτς Ραπ, πρώην επαγγελματίας αθλητής, είναι ένας απ' αυτούς, αλλά για τον Ραπ το πένθος δεν είναι αρκετό. Ο Ραπ αναζητά εκδίκηση.

Ο Τόμας Στάνσφιλντ, βετεράνος του Ψυχρού Πολέμου και πράκτορας της CIA, ξέρει πολύ καλά πως η τρομοκρατική επίθεση του Λόκερμπι είναι μόνο η αρχή. Αν θέλει να αντιμετωπίσει την απειλή, θα πρέπει να μεταφέρει το παιχνίδι εκτός συνόρων, στο δικό τους γήπεδο αλλά με τους δικούς του όρους. Και ο Μιτς Ραπ είναι ο ιδανικός υποψήφιος για το απόρρητο πρόγραμμα εκπαίδευσης που ετοιμάζει - μια ομάδα πρακτόρων πρόθυμων να φτάσουν στα άκρα για να προστατεύσουν την πατρίδα τους.

Ύστερα από έξι μήνες εντατικής εκπαίδευσης, ο Ραπ είναι πλέον ένας επαγγελματίας δολοφόνος, ένας άνθρωπος-φάντασμα, έτοιμος να αναλάβει δράση. Ξεκινώντας από την Κωνσταντινούπολη, όπου δολοφονεί τον έμπορο όπλων που πούλησε τα εκρηκτικά που χρησιμοποιήθηκαν στην Πτήση 103, ο Ραπ και η ομάδα του ξεδιπλώνουν το δίκτυο των τρομοκρατών, αφήνοντας πτώματα στο διάβα τους. Όμως όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Βηρυτό, όπου ο κυνηγός πρόκειται να γίνει κυνηγημένος και ο Ραπ θα χρειαστεί όλες του τις ικανότητες, αν θέλει να επιβιώσει. Αλλά έχει φτάσει πλέον στην καρδιά του τρομοκρατικού δικτύου και η ώρα της εκδίκησης πλησιάζει...
Τίτλος βιβλίου:Η σκιά του εκδικητή
Εκδότης:Anubis
Συντελεστές βιβλίου:Flynn, Vince (Συγγραφέας)
Γρίβας, Γιώργος (Μεταφραστής)
ISBN:9789604972227
Σειρά εκδότη:Βίπερ
Στοιχεία έκδοσης:Φεβρουάριος 2013
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες