Όταν το γκρίζο σκεπάσει το γαλάζιο

Διηγήματα
Εκδότης:
Εκδόσεις Επιφανίου
Έτος:
2008
ISBN:
9789963666614
Σελίδες:
145
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Όταν το γκρίζο σκεπάσει το γαλάζιο
Τιμή εκδότη:€10,60
Η τιμή μας: €10,07
Όταν το γκρίζο σκεπάσει το γαλάζιο
Δεκαπέντε διηγήματα, που πηγάζουν μέσα από τη σημερινή πραγματικότητα και καταπιάνονται με κοινωνικά ως επί το πλείστον προβλήματα της σημερινής ζωής.

Όλα σχεδόν τα περιστατικά της κάθε υπόθεσης έχουν πηγή τους πραγματικά γεγονότα τα οποία έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια και έχουν καταγραφεί και αξιολογηθεί από τον συγγραφέα που με αρκετή φαντασία και τόλμη, δίνει μέσα από το γραπτό του λόγο το στίγμα της σημερινής κοινωνίας, όπως την έχουν αλλοιώσει το συμφέρον και η ύλη που έχουν εγκλωβίσει επικίνδυνα μέσα στα αόρατα πλοκάμια τους ιδανικά και αξίες.


....Ο Χρίστος είχε βάλει μπρος τη μηχανή του και κατευθυνόταν προς το σπίτι του. Πίστευε ότι ο εντελώς άδειος δρόμος τού έδινε το δικαίωμα να αναπτύξει απεριόριστη ταχύτητα. Το πρώτο φανάρι το πέρασε κόκκινο, το ίδιο έκανε και με το δεύτερο. Είχε την εντύπωση ότι η νύκτα του προσφερόταν άνετα για παρανομία χωρίς συνέπειες. Ακόμη και το προστατευτικό του κράνος, που ποτέ δεν έβγαζε από το κεφάλι του, εκείνο το βράδυ το είχε κρεμάσει στο τιμόνι της μηχανής. Στο τρίτο φανάρι ανάπτυξε ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα, όμως, αυτή τη φορά δε στάθηκε τόσο τυχερός όσο τις προηγούμενες. Ένα αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση βρέθηκε στο δρόμο του. Δυστυχώς δεν μπόρεσε ν' αντιδράσει. Από τη σύγκρουση, που ήταν βίαιη, τίποτα δεν έμεινε στη θέση του. Μηχανή και αυτοκίνητο έγιναν μια άμορφη μάζα σιδερικών....
Τίτλος βιβλίου:Όταν το γκρίζο σκεπάσει το γαλάζιο
Υπότιτλος βιβλίου:Διηγήματα
Εκδότης:Εκδόσεις Επιφανίου
Συντελεστές βιβλίου:Χατζηματθαίου, Άθως (Συγγραφέας)
ISBN:9789963666614
Στοιχεία έκδοσης: 2008
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία
Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες