Ένα κλικ και ζω

Εκδότης:
Εκδόσεις Βακχικόν
Έτος:
2012
ISBN:
9789609776202
Σελίδες:
45
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ένα κλικ και ζω
Τιμή εκδότη:€4,98
Η τιμή μας: €4,48
στο καλάθι
Ένα κλικ και ζω
Aυτή δεν είναι μια μονοδιάστατη ποιητική συλλογή αλλά ένα ολοκληρωμένο και πολυπρισματικό πρότζεκτ που εκκίνησε 1,5 χρόνο πίσω και δημοσιευόταν σε συνέχειες στο VakxikonBlog. Από τότε, άλλοτε οι στίχοι του Ε. Προύσαλη γεμίζουν διαδικτυακούς "τοίχους". Άλλοτε οι φωτογραφίες του alter ego του, Στράτου Π., κοσμούν εξώφυλλα περιοδικών τευχών αλλά και εκδόσεων του οίκου μας.

Πλέον, διατίθεται στο κοινό συμπληρωμένο, άρτιο και διακοσμημένο και φυσικά δωρεάν. Ένα κλικ (η φωτογραφία) και ζω (με το ποίημα), ισχυρίζεται ο Ε. Προύσαλης, ο οποίος μέσα από τα ολιγόστιχα ποιήματα του αποτυπώνει το ανθρώπινο αρχέγονο και το διαχρονικό ένστικτο για επιβίωση παρά τις αντιξοότητες.

Και αυτός, όπως και ο Δημήτρης Παλάζης και ο Τάσος Ρήτος νωρίτερα και άλλοι που θα ακολουθήσουν όπως θα διαπιστώσετε, προέρχεται από εκείνη την ατελείωτη, καταπώς φαίνεται, εντελώς ετερόκλητη "φαρέτρα" της ποιητικής ανθολογίας Μονοδιάλογοι, που εμφανίστηκε στα ελληνικά γράμματα τον χειμώνα του 2008 με σκοπό να βγάλει στην επιφάνεια νέες ποιητικές φωνές.

Νέστορας Πουλάκος
Τίτλος βιβλίου:Ένα κλικ και ζω
Εκδότης:Εκδόσεις Βακχικόν
Συντελεστές βιβλίου:Προύσαλης, Ε. (Συγγραφέας)
Πουλάκος Νέστορας (Υπεύθυνος Σειράς)
ISBN:9789609776202
Σειρά εκδότη:Βακχικόν Ποίηση
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2012
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Ποίηση
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες