Περί του λόγου το αληθές

Εκδότης:
Εκδόσεις iWrite.gr
Έτος:
2012
ISBN:
9786188012264
Σελίδες:
67
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Περί του λόγου το αληθές
Τιμή εκδότη:€12,00
Η τιμή μας: €10,80
στο καλάθι
Περί του λόγου το αληθές
Η ελληνική γλώσσα είναι μια πολύ πλούσια γλώσσα και όχι μόνο αξίζει να την διαφυλάξουμε αλλά επιβάλλεται σήμερα που η πολιτισμική μας ταυτότητα απειλείται από ισχυρότερους οικονομικά λαούς να δείξουμε ότι η γλώσσα μας αντιστέκεται. Κάτι τέτοιο δεν σημαίνει ότι πρέπει να μείνουμε απομονωμένοι αλλά να δούμε τι πραγματικά γλωσσικές ανάγκες έχουμε και μετά να δανειστούμε τις ξένες λέξεις.
"Δια βίου μάθηση": Είναι πρωταρχική προϋπόθεση για την προσπάθεια του ατόμου να "δράσει" και να "αντιδράσει" μέσα σε ένα καλά οργανωμένο κοινωνικό σύνολο. Αυτή η "διάδραση" έχει δυναμικό χαρακτήρα, δεν σταματάει ποτέ.
Ρατσισμός: "Φτάνει να μισήσει ένας άνθρωπος έναν άλλο για ν' απλωθεί σιγά-σιγά, το μίσος σ' ολάκερη την ανθρωπότητα" Ζαν Πωλ Σαρτρ.
Δημοκρατία: Θεωρητικά και πρακτικά μέσα σε συνθήκες δημοκρατίας ο λαός είναι πηγή εξουσίας και ο ίδιος έχει εκχωρήσει το δικαίωμα στην πολιτική εξουσία να κυβερνά κατά πώς θέλει ο λαός ανάλογα με τα συμφέροντά του και όχι όπως συμφέρει και ισχυρές οικονομικά ομάδες.
Τίτλος βιβλίου:Περί του λόγου το αληθές
Εκδότης:Εκδόσεις iWrite.gr
Συντελεστές βιβλίου:Αλεξανδρή, Χρύσα (Συγγραφέας)
ISBN:9786188012264
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2012
Κατηγορίες:Εκπαίδευση > Γενικά
Εκπαίδευση > Σχολικά > Βοηθήματα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες