Εκπαιδευτικό δίκαιο και θεσμοί

Οργάνωση και διοίκηση της σχολικής εκπαίδευσης
Εκδότης:
Εκδόσεις Σάκκουλα Α.Ε.
Έτος:
2012
ISBN:
9789604459209
Σελίδες:
512
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Εκπαιδευτικό δίκαιο και θεσμοί
Τιμή εκδότη:€40,00
Η τιμή μας: €38,00
Εκπαιδευτικό δίκαιο και θεσμοί
Έχει λεχθεί πολλές φορές ότι το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα δεν έχει ιαθεί παρά τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι εκάστοτε κυβερνήσεις, ιδιαίτερα δε σήμερα που η χώρα έχει περιέλθει σε αδιέξοδα λόγω της οικονομικής κρίσης.
Οι συχνές μεταρρυθμίσεις που γίνονται και στις τρεις βαθμίδες της εκπαίδευσης, χωρίς στερεά θεμέλια για να στηριχθούν, αποτελούν ένα σύνηθες διοικητικό φαινόμενο όχι μόνο στην εκπαίδευση, αλλά και γενικότερα στην ελληνική δημόσια διοίκηση. Ως γνωστόν, η πολυνομία που μαστίζει τoν κρατικό μηχανισμό, δημιουργεί σοβαρά προβλήματα, τα οποία καρκινοβατούν επί μακρόν. Οι δυσλειτουργίες και οι επικαλύψεις που παρατηρούμε σε νομοθετικά και κανονιστικά κείμενα που αθρόα εκδίδονται είναι ο μεγάλος εχθρός της ομαλής και αποτελεσματικής διοίκησης.
Η νέα έκτη έκδοση του βιβλίου "Εκπαιδευτικό Δίκαιο και Θεσμοί", είναι εμπλουτισμένη και αναθεωρημένη με τις τελευταίες νομοθετικές ρυθμίσεις του ν. 4076/2012, καθώς και άλλες κανονιστικές πράξεις για θέματα εκπαίδευσης, θα συμβάλει στη σωστή ενημέρωση της εκπαιδευτικής κοινότητας και όσων ασχολούνται με το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα.
Τίτλος βιβλίου:Εκπαιδευτικό δίκαιο και θεσμοί
Υπότιτλος βιβλίου:Οργάνωση και διοίκηση της σχολικής εκπαίδευσης
Εκδότης:Εκδόσεις Σάκκουλα Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Πουλής, Παναγιώτης Ε. (Συγγραφέας)
ISBN:9789604459209
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2012
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Δίκαιο
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες