Εζερστένια, η αφύπνιση της δεύτερης Γης

Εκδότης:
Θέμις
Έτος:
2012
ISBN:
9789609664325
Σελίδες:
634
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Εζερστένια, η αφύπνιση της δεύτερης Γης
Τιμή εκδότη:€19,91
Η τιμή μας: €17,92
στο καλάθι
Εζερστένια, η αφύπνιση της δεύτερης Γης
"Πώς θα σου φαινόταν αν ζούσες σε έναν πλανήτη όπου έχεις μερική ή καθόλου ελεύθερη βούληση, έχοντας μιαν άνετη και εύκολη ζωή, άλλους να αποφασίζουν για σένα και ξαφνικά, να ερχόταν ένας κακός και να σου άλλαζε τα πάντα;"

Το χαρακτηριστικό του βιβλίου που το κάνει τόσο συναρπαστικό, είναι οι αλλαγές και απρόσμενες εξελίξεις σε κάθε κεφάλαιο. Προκειμένου ο πλανήτης Εζερστένια να λάβει κι εκείνος την ενέργεια της ελεύθερης βούλησης - προνόμιο μέχρι στιγμής των κατοίκων της Γης - το Σύμπαν στήνει μια νέα Αρένα Παιχνιδιού από την αρχή. Παρακολουθούμε την ιστορία του Γιοζ της Αστροφεγγιάς, που βρίσκεται συνεχώς αντιμέτωπος με το αίσθημα της επιλογής, παράλληλα με την αναζήτηση του αιώνιου συντρόφου.

Έχουμε επαφή με αυτόν τον πλανήτη; Σίγουρα έχουμε, καθώς η ενέργεια της Εζερστένιας έχει ήδη αγγίξει τη Γαία κι ας βρίσκεται σε άλλη διάσταση. Η συναισθηματική περιγραφή και οι προκλήσεις των πρωταγωνιστών, κάνουν την ιστορία τόσο γνώριμη, που βρίσκεις σίγουρα ένα κομμάτι του εαυτού σου στις σελίδες του βιβλίου. Η πλοκή της ιστορίας, μας κάνει να συμπάσχουμε με τους ήρωες και μαζί τους, να μαθαίνουμε κι εμείς θεμελιώδη μαθήματα ζωής που ανάγονται σε πνευματικές προκλήσεις. Αν μπορούσα να συμπεριλάβω όλη την ουσία της ιστορίας σε μία φράση, θα επέλεγα να χρησιμοποιήσω αυτήν: Η συνειδητότητα αλλάζει τη φυσική.

Για όσους θέλουν να απολαύσουν μια ιστορία γεμάτη δράση και περιπέτεια, η Εζερστένια θα τους συναρπάσει. Για όσους νιώθουν πως ήρθε η ώρα να κάνουν το πρώτο βήμα προς μιαν εσώτερη, πνευματική αναζήτηση αλλά δεν ξέρουν τον τρόπο, το βιβλίο αυτό θα τους δώσει πολλή τροφή για σκέψη και νέες οπτικές θεώρησης της υλικής πραγματικότητας. Και για όσους ήδη έχουν ξεκινήσει το ταξίδι αυτό, θα ανακαλύψουν ένα ακόμη πιο διευρυμένο Σύμπαν...
Τίτλος βιβλίου:Εζερστένια, η αφύπνιση της δεύτερης Γης
Εκδότης:Θέμις
Συντελεστές βιβλίου:Έρα, Έλενα (Συγγραφέας)
ISBN:9789609664325
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2012
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Εσωτερισμός - Αποκρυφισμός - Μεταφυσική
Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες