Εισαγωγή στη γραμμική άλγεβρα

Εκδότης:
Ζήτη
Έτος:
2012
ISBN:
9789604563401
Σελίδες:
216
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Εισαγωγή στη γραμμική άλγεβρα
Τιμή εκδότη:€21,20
Η τιμή μας: €19,08
Εισαγωγή στη γραμμική άλγεβρα
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τόσο στην διεθνή όσο και στην εγχώρια βιβλιογραφία (σε ελληνικές μεταφράσεις ή/και μέσω αυθεντικής συγγραφής) υπάρχουν πολλά καλά βιβλία για την Γραμμική Αλγεβρα (Γ.Α.).

Στην Εισαγωγή που ακολουθεί, μαζί με τις «συμβουλές» μας για το πώς θα κάνει ο αναγνώστης -διδάσκων ή διδασκόμενος- την πιο καλή χρήση του παρόντος βιβλίου, εξηγούμε γιατί θα ήταν πιο ακριβές να αποκαλούσαμε τόσο την ύλη μας, όσο και το περιεχόμενο των πιο πολλών από τα συναφή υπάρχοντα βιβλία, ως Γραμμική Αλγεβρα Ι. (Παραμένει φιλοδοξία μας-που μπορεί όμως να μείνει και ανεκπλήρωτη! -να μπορέσουμε κάποτε να παρουσιάσουμε και ένα βατό -ή έστω «βατό»- σύγγραμμα Γ.Α. ΙΙ).

Γιατί λοιπόν άλλο ένα βιβλίο Γ.Α. Ι; Διότι χωρίς να πρέπει να καταφύγουμε, ως συνήθως, σε ένα ογκώδες σύγγραμμα, με πάρα πολλές τεχνικές λεπτομέρειες, επιχειρούμε να δώσουμε χωρίς εκπτώσεις το απόσταγμα μιας, ας πούμε, πρώτης προσέγγισης με αυτόν τον πολύ χρήσιμο μαθηματικό κλάδο.

Όπως θα δείτε στην Εισαγωγή επιδιώξαμε -και εσείς θα κρίνετε αν το πετύχαμε- να καλύψουμε βασικές εκπαιδευτικές ανάγκες των τριών πρώτων εξαμήνων -και σε μερικά σημεία ίσως και ακόμα πιο μεγάλων- των φοιτητών των Φυσικομαθηματικών και Πολυτεχνικών Σχολών, αλλά και των Σχολών Τεχνολογικών Εφαρμογών των ΤΕΙ.

Βέβαια πέρα από έναν επιμελή αναγνώστη το βιβλίο αυτό έχει ανάγκη και από ένα διδάσκοντα με ζήλο. Αυτός είναι ο πραγματικός μαέστρος και εμείς απλώς του προσφέραμε την δική μας μπαγκέτα!
Τίτλος βιβλίου:Εισαγωγή στη γραμμική άλγεβρα
Εκδότης:Ζήτη
Συντελεστές βιβλίου:Καραγιαννάκης, Δημήτρης (Συγγραφέας)
ISBN:9789604563401
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2012
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Μαθηματικά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες