Adobe Dreamweaver CS6

Ενημερωμένο για την HTML 5
Εκδότης:
Γκιούρδας Μ.
Έτος:
2012
ISBN:
9789605126476
Σελίδες:
448
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Adobe Dreamweaver CS6
Τιμή εκδότη:€37,82
Η τιμή μας: €34,04
Adobe Dreamweaver CS6
Μάθετε πώς να δημιουργείτε στατικές και δυναμικές ιστοσελίδες, να ενσωματώνετε γραφικά, κείμενο και βίντεο, να κατασκευάζετε πλούσιες διαδραστικές εφαρμογές, να ανεβάζετε και να διαχειρίζεστε website και πολλά ακόμα.

"Η σειρά Βήμα προς βήμα είναι μακράν το καλύτερο εκπαιδευτικό υλικό στην αγορά. Οτιδήποτε χρειάζεστε προκειμένου να γίνεται ειδικός στο λογισμικό περιλαμβάνεται σ' αυτό το βιβλίο: Καθαρές εξηγήσεις σε κάθε μάθημα, αναλυτικές οδηγίες και τα αρχεία των εργασιών για τους σπουδαστές."

Barbara Binder, Πιστοποιημένη εκπαιδευτής της Adobe

"Το Adobe Dreamweaver CS6 Βήμα προς βήμα" περιέχει 17 μαθήματα. Το βιβλίο καλύπτει τα βασικά στοιχεία της εκμάθησης του Dreamweaver της Adobe και παρέχει αμέτρητες συμβουλές και τεχνικές οι οποίες θα σας βοηθήσουν να γίνετε πιο παραγωγικοί με το πρόγραμμα. Μπορείτε να διαβάσετε το βιβλίο από την αρχή ως το τέλος ή να επιλέξετε μόνο τα μαθήματα που σας ενδιαφέρουν.

Τι χρειάζεστε για να χρησιμοποιήσετε αυτό το βιβλίο: Το λογισμικό Adobe Dreamweaver CS6, για Windows ή Mac OS. (Το λογισμικό δεν παρέχεται με το βιβλίο.)
Τίτλος βιβλίου:Adobe Dreamweaver CS6
Υπότιτλος βιβλίου:Ενημερωμένο για την HTML 5
Τίτλος πρωτότυπου:Adobe Dreamweaver CS6 Classroom in a Book
Περιέχει:DVD-ROM με αρχεία μαθημάτων (στην αγλλική) και 2 ώρες πρόσθετης εκπαίδευσης μέσω βίντεο από την Adobe Dreamweaver CS6: Learn by Video.
Εκδότης:Γκιούρδας Μ.
Συντελεστές βιβλίου:Μήλιος, Αγαμέμνων (Μεταφραστής)
ISBN:9789605126476
Σειρά εκδότη:Βήμα προς Βήμα
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2012
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Πληροφορική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες