Δούρειος Ίππος

Ένας άλλος τρόπος να "διαβάζεις" την επικαιρότητα
Εκδότης:
Εκδόσεις iWrite.gr
Έτος:
2011
ISBN:
9789609988339
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Δούρειος Ίππος
Τιμή εκδότη:€13,00
Η τιμή μας: €11,70
στο καλάθι
Δούρειος Ίππος
Στις σύγχρονες ανεπτυγμένες κοινωνίες μαίνεται ένας αδιάκοπος πόλεμος πληροφόρησης. Ένας πόλεμος στον οποίο οι μάχες κερδίζονται από τα πιο σκληρά και ανθεκτικά μιμίδια (memes), ένας όρος που υιοθετήθηκε από την επιστημονική ορολογία τις τελευταίες δεκαετίες με σκοπό να περιγράψει τις πληροφορίες, τις αντιλήψεις και τις πρακτικές που εισέρχονται στον ανθρώπινο εγκέφαλο και που μπορούν να μεταβιβαστούν αναλλοίωτα, σαν άλλα νοητικά αντίγραφα, σε άλλους εγκεφάλους.
Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας αποτελεί ένα ιδιαίτερο χρονογράφημα, μια καταγραφή του αθέατου αυτού πολέμου που οι περισσότεροι αγνοούμε. Επιχειρώντας να "εκπροσωπήσει" ένα αξιακό σύστημα παραγκωνισμένο από το σύνολο σχεδόν της ανθρωπότητας, βασισμένο στους πυλώνες του Ορθού Λόγου και του Ανθρωπισμού, ο συγγραφέας παρουσιάζει και σχολιάζει την εναλλακτική επικαιρότητα που δεν προβάλλεται από τα συμβατικά ΜΜΕ. Έτσι, σε αρκετές περιπτώσεις, οι απόψεις του στέκονται απέναντι σε ένα κατεστημένο που εξακολουθεί να κυριαρχεί εντός και εκτός Ελλάδας.
Ο "Δούρειος Ίππος" του Μηνά Παπαγεωργίου δύναται να λειτουργήσει σαν ένας πραγματικός Δούρειος Ίππος για τον αναγνώστη, προσφέροντάς του γνώσεις, εικόνες και οπτικές που θα ισχυροποιήσουν τα δικά του μιμίδι.
Τίτλος βιβλίου:Δούρειος Ίππος
Υπότιτλος βιβλίου:Ένας άλλος τρόπος να "διαβάζεις" την επικαιρότητα
Εκδότης:Εκδόσεις iWrite.gr
Συντελεστές βιβλίου:Παπαγεωργίου, Μηνάς (Συγγραφέας)
ISBN:9789609988339
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2011
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Εσωτερισμός - Αποκρυφισμός - Μεταφυσική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες