Μουσικοί διάλογοι

Με τριάντα κορυφαίους δημιουργούς του ελληνικού τραγουδιού
Εκδότης:
Σύγχρονοι Ορίζοντες
Έτος:
2012
ISBN:
9789603983903
Σελίδες:
530
Μουσικοί διάλογοι
Τιμή εκδότη:€27,62
Η τιμή μας: €24,86
στο καλάθι
Μουσικοί διάλογοι
Ένα βιβλίο-αφιέρωμα σ' εκείνους που χάρισαν ποίηση και μουσική στα όνειρα μας...
Τριάντα εμβληματικές συνεντεύξεις στη Λόλα Νταϊφά.

Πέντε χρόνια μετά κυκλοφορεί η ανανεωμένη β' έκδοση του βιβλίου "Μουσικοί Διάλογοι", εκδόσεις "Σύγχρονοι Ορίζοντες", που περιλαμβάνει 6 "νέες" απομαγνητοφωνημένες συνεντεύξεις και 7 νέες ενότητες, που συμπληρώνουν τις ήδη υπάρχουσες. Τριάντα διάλογοι με συνθέτες και δημιουργούς, που έχουν αφήσει το δικό τους, ανεξίτηλο στίγμα όχι μόνο στο ελληνικό πεντάγραμμο αλλά και στην ιστορία αυτού του τόπου. Η Λόλα Νταϊφά συγγραφέας του βιβλίου μεταφέρει από τον ραδιοφωνικό αέρα των εκπομπών της στην ΕΡΤ (1984-1987) "Συνθέτες και δημιουργοί" συνεντεύξεις με τους: Θόδωρος Αντωνίου, Κώστας Γεωργουσόπουλος, Νινή Ζαχά, Μίκης Θεοδωράκης, Γιάννης Κακουλίδης, Απόστολος Καλδάρας, Κώστας Κινδύνης, Λίνος Κόκκοτος, Σταύρος Κουγιουμτζής, Αργύρης Κουνάδης, Σταμάτης Κραουνάκης, Γιώργος Κριμιζάκης, Χρήστος Λεοντής, Νίκος Μαμαγκάκης, Γιάννης Μαρκόπουλος, Νότης Μαυρουδής, Θάνος Μικρούτσικος, Σωτηρία Μπέλλου, Γιώργος Παπαστεφάνου, Μίμης Πλέσσας, Θανάσης Πολυκανδριώτης, Μανόλης Ρασούλης, Γιάννης Σπανός, Σταμάτης Σπανουδάκης, Κυριάκος Σφέτσας, Μιχάλης Τερζής, Μάριος Τόκας, Χριστόδουλος Χάλαρης, Γιώργος Χατζηνάσιος, Μάνος Χατζιδάκις.

Κάθε ραδιοφωνική συνάντηση και μια διαφορετική ιστορία ζωής, όπως την διηγείται ο ίδιος ο καλλιτέχνης. Οι συνεντεύξεις εξελίσσονται σε εξομολογήσεις με αλήθειες που εκπλήσσουν και πολλές φορές πονάνε... Κάποιες απ' αυτές ξεπέρασαν τα ραδιοφωνικά όρια και έφτασαν να γίνουν επερωτήσεις στη βουλή. Αν και η εκπομπή είχε αγαπηθεί από τον κόσμο και τους ανθρώπους του πολιτισμού, ολοκλήρωσε τον κύκλο της αιφνιδιαστικά και πρόωρα αφού οι καλεσμένοι της είχαν ισχυρό και δυναμικό λόγο που ενοχλούσε...

Την έκδοση συνοδεύει CD με χαρακτηριστικές στιγμές των μουσικών διαλόγων. Ο αναγνώστης γίνεται για λίγο ακροατής των προσωπικών αφηγήσεων. Μπορεί να θυμηθεί ή να γνωρίσει τη χροιά της φωνής των σπουδαίων αυτών προσωπικοτήτων.
Τίτλος βιβλίου:Μουσικοί διάλογοι
Υπότιτλος βιβλίου:Με τριάντα κορυφαίους δημιουργούς του ελληνικού τραγουδιού
Περιέχει:CD με χαρακτηριστικές στιγμές των μουσικών διαλόγων
Εκδότης:Σύγχρονοι Ορίζοντες
Συντελεστές βιβλίου:Νταϊφά, Λόλα (Συγγραφέας)
ISBN:9789603983903
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2012
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Καλές Τέχνες > Μουσική - Τραγούδι
Γενικά Βιβλία > Μαρτυρίες - Βιογραφίες - Αυτοβιογραφίες - Ντοκουμέντα > Μουσικοί, Τραγουδιστές
Γενικά Βιβλία > Διάφορα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες