Νευροψυχολογία

Εγκέφαλος και συμπεριφορά
Εκδότης:
Έλλην
Έτος:
2012
ISBN:
9789606970764
Σελίδες:
720
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Νευροψυχολογία
Τιμή εκδότη:€42,40
Η τιμή μας: €38,16
στο καλάθι
Νευροψυχολογία
Το παρόν εγχειρίδιο ισορροπεί με ιδανικό τρόπο μεταξύ θεωρίας και εφαρμογής επιτρέποντας στον αναγνώστη να αναπτύξει μια σφαιρική κατανόηση του αντικειμένου. Είναι ένα πολύτιμο εργαλείο αναφοράς που διευκολύνει την περαιτέρω μελέτη.

Το βιβλίο περιλαμβάνει περιλήψεις κεφαλαίων, μελέτες περιπτώσεων καθώς και εικόνες και παραδείγματα για σαφή ερμηνεία και κατανόηση. Το φωτογραφικό υλικό χρησιμοποιείται για να καταδείξει την επιστήμη μέσω οπτικών παραδειγμάτων. Απόλυτα βοηθητικός για τον αναγνώστη και ο κατάλογος διαδικτυακών πηγών νευροψυχολογίας, καθώς και σύνδεσμοι σε σχετικά περιοδικά που περιλαμβάνονται στο βιβλίο.

"Πρόκειται για ένα καλογραμμένο και σύγχρονο βιβλίο. Το ύφος της γραφής είναι αρκετά ευανάγνωστο, προσιτό στον αναγνώστη και με την ελάχιστη δυνατή χρήση τεχνικών όρων. Η συζήτηση στο κεφάλαιο της αξιολόγησης ήταν ευρηματική και ενδιαφέρουσα"
(Dr Graham Hole, University of Sussex)

"Είναι το μοναδικό βιβλίο που παρουσιάζει διάφορες θεωρίες για τη λειτουργία του μετωπιαίου λοβού και αναφέρει επίσης το δυσεπιτελικό σύνδρομο. Τα προβλήματα που σχετίζονται με τον νευροψυχολογικό έλεγχο παρουσιάζονται με άρτιο τρόπο. Οι μελέτες περίπτωσης συνιστούν εξαιρετικό τμήμα του εγχειριδίου. Κάθε κεφάλαιο απαντά σε μια πραγματική εφαρμογή. Έτσι, θα συνιστούσα οπωσδήποτε την ανάγνωση του παρόντος βιβλίου"
(Dr Nicola Starkey, University of Waikato)
Τίτλος βιβλίου:Νευροψυχολογία
Υπότιτλος βιβλίου:Εγκέφαλος και συμπεριφορά
Τίτλος πρωτότυπου:Human Νeuropsychology
Εκδότης:Έλλην
Συντελεστές βιβλίου:Martin, G. Neil (Συγγραφέας)
ISBN:9789606970764
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2012
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες