Εισαγωγή στην εκτίμηση των ακινήτων και μέθοδοι αποτίμησης της αξίας αυτών

Εκδότης:
Ιδιωτική Έκδοση
Έτος:
2010
ISBN:
9789606317583
Σελίδες:
358
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Εισαγωγή στην εκτίμηση των ακινήτων και μέθοδοι αποτίμησης της αξίας αυτών
Τιμή εκδότη:€35,16
Η τιμή μας: €31,64
στο καλάθι
Εισαγωγή στην εκτίμηση των ακινήτων και μέθοδοι αποτίμησης της αξίας αυτών
Σκοπός του βιβλίου αυτού είναι να καλύψει ένα μεγάλο κενό που υπάρχει στη χώρα μας στην εξειδίκευση επιστημόνων, σε βασικές θεωρητικές και εφαρμοσμένες γνώσεις στο γνωστικό αντικείμενο της Εκτιμητικής και του Real Estate.

Οι Έλληνες επιστήμονες που εργαζονται σήμερα ως Εκτιμητές ή έχουν εμπειρική κατάρτιση ή έχουν σπουδάσει στο εξωτερικό, όπου υπάρχουν προπτυχιακά και μεταπτυχιακά Πανεπιστημιακά Τμήματα που απονέμουν τίτλους σπουδών στο Real Estate. Ενώ, το μόνο προς το παρόν μεταπτυχιακό τμήμα που υπάρχει στη χώρα μας για εξειδίκευση στην Εκτιμητική και το Real Estate είναι το μεταπτυχιακό τμήμα με κατεύθυνση «Στατιστικές Μέθοδοι στην Κτηματαγορά» που λειτουργεί από το έτος 2004 στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται κυρίως στους φοιτητές του παραπάνω μεταπτυχιακού τμήματος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, στους οποίους διδάσκω μαθήματα σχετικά με την εισαγωγή στην Εκτιμητική Επιστήμη της αγοράς ακινήτων, τις μεθόδους αποτίμησης της αξίας των ακινήτων και Εκτιμητικά Πρότυπα ακινήτων. Επίσης, το βιβλίο απευθύνεται στα στελέχη των Εκτιμητικών Επιχειρήσεων και ΤραπεΖών που ασχολούνται με εκτιμήσεις κινητών και ακίνητων περιουσιακών στοιχείων, σε κτηματομεσίτες, σε πτυχιούχους Α. Ε. Ι. /Τ. Ε. Ι. Πολυτεχνικών, Οικονομικών ή άλλων Σχολών που ενδιαφέρονται να βελτιώσουν τις γνώσεις τους ή να αποκτήσουν ειδικές γνώσεις στο αντικείμενο της Εκτιμητικής και του Real Estate, ώστε να ασχοληθούν, εφόσον το επιθυμούν, ως εκτιμητές ακινήτων, με τη διαχείριση και αξιολόγηση ακινήτων, με επενδύσεις σε ακίνητα, με αποτιμήσεις μετοχών και επιχειρήσεων, με τα Λογιστικά Εκτιμητικά Πρότυπα που απαιτούν, εκτός των άλλων την αποτίμηση της αξίας των πάγιων περιουσιακών στοιχείων της επιχείρησης, κ.τλ.
Ομοίως, το βιβλίο αυτό θα φανεί πολύ χρήσιμο σε όσους ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στις εξετάσεις, που γίνονται από ειδικό φορέα, προκειμένου να γίνουν πιστοποιημένοι εκτιμητές.
[...]

(από τον πρόλογο του βιβλίου)
Τίτλος βιβλίου:Εισαγωγή στην εκτίμηση των ακινήτων και μέθοδοι αποτίμησης της αξίας αυτών
Εκδότης:Ιδιωτική Έκδοση
Συντελεστές βιβλίου:Κιόχος, Πέτρος Α. (Συγγραφέας)
ISBN:9789606317583
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2010
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες