Οι παπατζήδες

Βίος και πολιτεία της οικογενειακής δυναστείας των Παπαντρέιδων Γεωργίου του Α΄, Αντρέα του Α΄, Γεωργίου του Β΄: Ντοκουμέντα και κείμενα, αλήθειες και μύθοι
Εκδότης:
Δρόμων
Έτος:
2012
ISBN:
9789606941252
Σελίδες:
94
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Οι παπατζήδες
Τιμή εκδότη:€10,60
Η τιμή μας: €9,54
Οι παπατζήδες
Από τις "ελέω Θεού" φεουδαρχικές κληρονομικές μοναρχίες ήλθαμε στις "ελέω λαού", αστικές κληρονομικές "δημοκρατικές" δυναστείες.

Στη χώρα μας βασιλεύουν οι Παπατζήδες και οι Καραμανλήδες, με μπαλαντέρ το Μητσοτακέϊκο.

Για τη δυναστεία των πρώτων, τούτο το βιβλίο περιέχει πολλά διαφωτιστικά στοιχεία και σημαντικά ντοκουμέντα για το βίο και την πολιτεία τους.

Μετά το "γέρο της δημοκρατίας", γνωστόν από το ρόλο του στον 2ο παγκόσμιο πόλεμο στην υπηρεσία των Άγγλων στη Μέση Ανατολή και στην Ελλάδα το Δεκέμβρη του 1944, στον εμφύλιο και μετά, συνεχιστής ο γιος του, ο "χαρισματικός ηγέτης" Ανδρέας, που διαρκώς μιλούσε "αριστερά" πράττοντας δεξιά, πάντα στην υπηρεσία των μεγάλων αφεντικών. Τέλος, ο μοιραίος τρίτος της δυναστείας των ημερών μας έχει κερδίσει επάξια, χωρίς καμιά αμφισβήτηση, τον τίτλο του μεγάλου καταστροφέα της χώρας. Έτσι, συνολικά, η οικογένεια προσέφερε μεγάλες υπηρεσίες στους αυθέντες της και ενάντια στον ελληνικό λαό.

Β. Σ.
Τίτλος βιβλίου:Οι παπατζήδες
Υπότιτλος βιβλίου:Βίος και πολιτεία της οικογενειακής δυναστείας των Παπαντρέιδων Γεωργίου του Α΄, Αντρέα του Α΄, Γεωργίου του Β΄: Ντοκουμέντα και κείμενα, αλήθειες και μύθοι
Εκδότης:Δρόμων
Συντελεστές βιβλίου:Σακκάτος, Βαγγέλης (Συγγραφέας)
ISBN:9789606941252
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2012
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Πολιτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες