Μυοσκελετικός υπέρηχος στην πράξη

Εκδότης:
Παρισιάνου Α.Ε.
Έτος:
2011
ISBN:
9789603947899
Σελίδες:
350
Μυοσκελετικός υπέρηχος στην πράξη
Τιμή εκδότη:€80,00
Η τιμή μας: €76,00
Μυοσκελετικός υπέρηχος στην πράξη
Σε αυτό το βιβλίο ο αναγνώστης έχει την δυνατότητα να βρει συγκεντρωμένη όλη την εμπειρία κορυφαίων ειδικών στην υπερηχογραφία του μυοσκελετικού συστήματος. Στα επί μέρους κεφάλαια .αναπτύσσονται λεπτομερώς οι απεικονιστικές δυνατότητες των υπερήχων για όλες τις δομές των μαλακών μορίων (αρθρικού υμένα, μυών, τενόντων, χόνδρου) που περιβάλουν τις αρθρώσεις των άνω και κάτω άκρων.

Ακολουθώντας τις τεχνικές οδηγίες και έχοντας παραδείγματα από την πλούσια εικονογράφηση ο χρήστης των υπερήχων είναι σε θέση να αποκτήσει σε σύντομο διάστημα αρκετή εμπειρία, που θα του επιτρέπει, μέσα στο ιατρείο του, να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα για την απαραίτητη διάγνωση. Η αποδέσμευση από την μαγνητική τομογραφία είναι ένα πλεονέκτημα που έχει αναγνωρισθεί και εκτιμηθεί ιδιαίτερα τόσο από τους γιατρούς όσο και από τους πάσχοντες. Ο θεράπων μπορεί να συμπληρώσει την κλινική εξέταση με την χρήση των υπερήχων άμεσα, σύντομα, ανώδυνα και οικονομικά. Έτσι, με επιβεβαιωμένη διάγνωση, ο ασθενής ενημερώνεται αμέσως για το είδος της πάθησης του και την ενδεδειγμένη μέθοδο αντιμετώπισης.

Η χρησιμότητα και χρηστικότητα ενός τέτοιου συγγράμματος είναι προφανής και η έκδοση του σε ελληνική μετάφραση θα αποτελέσει για τον Έλληνα γιατρό ένα σημαντικό βοήθημα στην καθημερινή ιατρική πράξη.
Τίτλος βιβλίου:Μυοσκελετικός υπέρηχος στην πράξη
Εκδότης:Παρισιάνου Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:McNally, Eugene G. (Συγγραφέας)
Παπαϊωάννου, Νικόλαος Α. (Επιμελητής)
ISBN:9789603947899
Στοιχεία έκδοσης: 2011
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες