Το ταξίδι της ζωής μου

Εκδότης:
Πολύχρωμος Πλανήτης
Έτος:
2012
ISBN:
9789609423076
Σελίδες:
164
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το ταξίδι της ζωής μου
Τιμή εκδότη:€14,00
Η τιμή μας: €12,60
στο καλάθι
Το ταξίδι της ζωής μου
Με λένε Εύα, Εύα Κουμαριανού. Δε με λένε δηλαδή ακριβώς έτσι, αλλά έτσι το θέλησα εγώ. Και έτσι με γνωρίζουν όλοι οι φίλοι και ο περίγυρός μου.

Φαίνεται ότι μόλις ξεκίνησες να διαβάζεις τις πρώτες αράδες αυτού του βιβλίου και ειλικρινά δε θα μπορούσα να σου υποσχεθώ πολλά. Η ζωή ξέρεις με έχει κάνει να συγκεντρώνω τα θέλω μου στο δικό μου πεδίο απαιτήσεων και να δίνω μόνο όσα μπορώ και αυτό θα πρέπει να το σεβαστείς.

Είμαι τρανς, τρανσέξουαλ, τραβεστί, περίπου με αυτά τα επίθετα μπορείς να με προσδιορίσεις και, κρατάς στα χέρια σου την αυτοβιογραφία μου, όσα δηλαδή θα σε αφήσω να δεις απ’ την κλειδαρότρυπα.

Ξέρω ότι πιθανά θα σε έλκυε το ροζ χρωματάκι. Θα στο δώσω κι αυτό, αλλά με μέτρο να ξέρεις. Γιατί πώς να το κάνουμε, τρανς είμαι, όχι καρδινάλιος.

Ξέρω ότι, ίσως, θα είχε ενδιαφέρον να σου κεντρίσω τα κέντρα του εγκεφάλου που οδηγούν στη συγκίνηση, να στο κάνω κάπως σπαραξικάρδιο το θεματάκι, και δεν είναι δύσκολο ξέρεις αυτό, έχω όλη την εμπειρία και το υλικό μου αχνίζει. Δεν έχω όμως κανέναν τέτοιο σκοπό, εγώ θα σου μιλήσω για τη ζωή μου, απλά και καθαρά και σου υπόσχομαι ένα και μόνο πράγμα: την αλήθεια μου.

Την μοναδική και κατάδική μου αλήθεια.
Τίτλος βιβλίου:Το ταξίδι της ζωής μου
Εκδότης:Πολύχρωμος Πλανήτης
Συντελεστές βιβλίου:Κουμαριανού, Εύα (Συγγραφέας)
ISBN:9789609423076
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2012
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Μαρτυρίες - Βιογραφίες - Αυτοβιογραφίες - Ντοκουμέντα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες