Πέρα από τα σύννεφα

Μυθιστόρημα
Εκδότης:
Μίνωας
Έτος:
2012
ISBN:
9789604814435
Σελίδες:
411
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Πέρα από τα σύννεφα
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Πέρα από τα σύννεφα
Όταν η αεροσυνοδός Χέιλι Λέιν ενημερώνεται ότι το υπόλοιπο ταξίδι της ματαιώνεται, γυρίζει ενθουσιασμένη κατευθείαν σπίτι για να γιορτάσει τα γενέθλιά της μαζί με τον σύντροφό της. Μάλιστα, υποψιάζεται ότι αυτή τη νύχτα θα της κάνει πρόταση γάμου. Στην πόρτα του σπιτιού της, όμως, βρίσκεται μπροστά σε μια έκπληξη εντελώς διαφορετική από αυτήν που περίμενε... Και, καθώς αρπάζει τις βαλίτσες της για να τρέξει μακριά, είναι ξεκάθαρο ότι ολόκληρο το μέλλον της έχει αλλάξει πορεία.

Τότε η Χέιλι κάνει το μοναδικό πράγμα που μπορεί: αρχίζει να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο προσπαθώντας να γιατρέψει την πληγωμένη της καρδιά. Τα δωρεάν εισιτήρια που δικαιούται ως αεροσυνοδός και οι εξωτικοί προορισμοί τής ανοίγουν δρόμους που ούτε καν φανταζόταν...

Από τη Νέα Υόρκη στο Παρίσι, και από το Πουέρτο Ρίκο στη Μύκονο, η Άλισον Νόελ μας παρασύρει σε ένα ταξίδι με κοκτέιλ σε κάθε στάση, εξωφρενικούς επιβάτες σε κάθε θέση κι έναν ελκυστικό άντρα σε κάθε πύλη, καθώς η Χέιλι προσπαθεί να γράψει το δικό της χάπι εντ.
Τίτλος βιβλίου:Πέρα από τα σύννεφα
Υπότιτλος βιβλίου:Μυθιστόρημα
Τίτλος πρωτότυπου:Fly me to the Moon
Εκδότης:Μίνωας
Συντελεστές βιβλίου:Noël, Alyson (Συγγραφέας)
Αυγουστίνου, Βούλα (Μεταφραστής)
ISBN:9789604814435
Σειρά εκδότη:Σύγχρονη Ξένη Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2012
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες