Ωριμότητα

Η ευθύνη του να είσαι ο εαυτός σου
Εκδότης:
Ρέμπελ
Έτος:
2012
ISBN:
9789606726316
Σελίδες:
253
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ωριμότητα
Τιμή εκδότη:€13,00
Η τιμή μας: €11,70
Ωριμότητα
Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην ωριμότητα και τα γεράματα. Οι πάντες γερνούν, οι πάντες θα γεράσουν, δεν είναι όμως καθόλου βέβαιο ότι θα ωριμάσουν. Τα γεράματα δεν είναι κάτι που το κάνεις εσύ, είναι κάτι που συμβαίνει.

Η ωριμότητα είναι ένα εσωτερικό μεγάλωμα. Η ωριμότητα είναι κάτι που φέρνεις στη ζωή σου εσύ ο ίδιος. Βγαίνει από την επίγνωση.Όταν ένας άνθρωπος γερνάει με πλήρη επίγνωση, γίνεται ώριμος. Η ωριμότητα είναι γεράματα συν επίγνωση, η ωριμότητα είναι βιώματα συν επίγνωση.


Αν φέρνεις επίγνωση στα βιώματά σου, σε οτιδήποτε κάνεις, σε οτιδήποτε σου συμβαίνει, αν είσαι ξυπνητός, αν παρατηρείς το κάθε τι που ζεις κάθε στιγμή από όλες τις γωνίες, αν προσπαθείς να κατανοήσεις το νόημα του, αν προσπαθείς να διεισδύσεις βαθιά μέσα του, στο τι σου συνέβη, αν προσπαθείς να ζεις ολοκληρωτικά και με ένταση,τότε το κάθετι που ζεις, δεν είναι απλώς ένα επιφανειακό φαινόμενο. Τότε, το ίδιο εκείνο βίωμα γίνεται ωριμότητα. Με κάθε βίωμα, κάτι αλλάζει βαθιά μέσα σου. Βγαίνεις από τον ύπνο και ξυπνάς ολοένα και περισσότερο.
Τίτλος βιβλίου:Ωριμότητα
Υπότιτλος βιβλίου:Η ευθύνη του να είσαι ο εαυτός σου
Τίτλος πρωτότυπου:Maturity: The Responsability of Being Oneself
Εκδότης:Ρέμπελ
Συντελεστές βιβλίου:Osho (Συγγραφέας)
Σαϊσανά, Λίνα (Μεταφραστής)
ISBN:9789606726316
Σειρά εκδότη:Επιλογές
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2012
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Φιλοσοφία > Ανατολικές Φιλοσοφίες
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες