Ορθόδοξη συμβουλευτική ποιμαντική

Εκδότης:
Αρμός
Έτος:
2012
ISBN:
9789605276966
Σελίδες:
280
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ορθόδοξη συμβουλευτική ποιμαντική
Τιμή εκδότη:€19,91
Η τιμή μας: €17,92
στο καλάθι
Ορθόδοξη συμβουλευτική ποιμαντική
Η Συμβουλευτική Ποιμαντική έχει ως στόχο να μελετήσει και να οικοδομήσει πάνω σε στέρεες βάσεις την ανθρωπολογία εκείνη, βάση της οποίας θα συμβουλεύσει ποιμαντικά τον σύγχρονο άνθρωπο, καθώς και να επισημάνει τα σημεία εκείνα προς τα οποία θα αντιπαλαίσει: το χάος, το θάνατο, την αρρώστια, τα πάθη. Μ' αυτό τον τρόπο διατυπώνει την ορθόδοξη πρόταση ζωής, που θα βοηθήσει στη μόρφωση, διαμόρφωση και μεταμόρφωση του φιλοκαλικού ανθρώπου.

Το βιβλίο επιχειρεί τη σύνθεση στοιχείων της παραδόσεως και εκείνων που προσφέρονται από τις επιστήμες του ανθρώπου και προτείνει την υιοθέτηση στάσεων και προτύπων που θα αποβούν αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε συμβουλευτική ποιμαντική επικοινωνία. Θίγονται ζητήματα όπως οι διαπροσωπικές σχέσεις, η διαφορετικότητα και γενικότερα κοινωνικά θέματα όπως το περιβάλλον, η οικολογία, η τροφή καθώς και οι μορφές ασκήσεως της αγάπης στο σημερινό μας κόσμο.

Τα κείμενα αντιπροσωπεύουν την προσπάθεια για τη σφυρηλάτηση βασικών αρχών, στάσεων και ήθους μιας συμβουλευτικής πρακτικής και υποδεικνύουν τη διαχρονικότητα της Ορθόδοξης Συμβουλευτικής Ποιμαντικής. Μας φέρνουν "πίσω στα βασικά" για να επιχειρήσουμε σήμερα με διάκριση την πορεία μας προς το μέλλον και την υπέρβαση της απελπισίας εν ελπίδι.
Τίτλος βιβλίου:Ορθόδοξη συμβουλευτική ποιμαντική
Εκδότης:Αρμός
Συντελεστές βιβλίου:Σταυρόπουλος, Αλέξανδρος Μ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789605276966
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2012
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Θρησκεία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες