Η καινοτομία στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Εκδότης:
Νομική Βιβλιοθήκη
Έτος:
2012
ISBN:
9789602729298
Σελίδες:
312
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η καινοτομία στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις
Τιμή εκδότη:€42,00
Η τιμή μας: €37,80
στο καλάθι
Η καινοτομία στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις
Το βιβλίο "Η καινοτομία στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις" καλύπτει διεξοδικά θέματα που αφορούν στην καινοτομία, όπως: 1. H έννοια και τα θεωρητικά μοντέλα ανάπτυξης της καινοτομίας, 2. Στρατηγικές καινοτομίας και καινοτομία μάρκετινγκ, 3. Ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων, 4. Τεχνολογική καινοτομία, 5. Διαχείριση της γνώσης και καινοτομία, 6. Διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού και καινοτομία, 7. Καινοτομία στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και στις επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, 8. Επιστημονικά Πάρκα και θερμοκοιτίδες επιχειρήσεων, 9. Πολιτικές καινοτομικής ανάπτυξης και 10. Η καινοτομία στην Ελλάδα, Ευρώπη, ΗΠΑ και Ιαπωνία.

Ο σκοπός του παρόντος εγχειριδίου είναι να επισημάνει τις πολιτικές, στρατηγικές, διαδικασίες και μεθόδους σχεδιασμού, ανάπτυξης και εφαρμογής της καινοτομίας, στοχεύοντας στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων και οργανισμών.

Το έργο συμβάλει ουσιαστικά στη βαθύτερη κατανόηση των αιτίων της χαμηλής ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων / οργανισμών και εν γένει της χώρας μας, καθώς, επίσης και στην χάραξη ορθών πολιτικών και στρατηγικών για την ενίσχυσή της.
Τίτλος βιβλίου:Η καινοτομία στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις
Εκδότης:Νομική Βιβλιοθήκη
Συντελεστές βιβλίου:Κριεμάδης, Αθανάσιος (Συγγραφέας)
ISBN:9789602729298
Στοιχεία έκδοσης:Φεβρουάριος 2012
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Λογιστική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες