Τριάντα αργύρια και ένα φιλί για τον πλανήτη

Εκδότης:
Graph In
Έτος:
2010
ISBN:
9789609981828
Σελίδες:
155
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Τριάντα αργύρια και ένα φιλί για τον πλανήτη
Τιμή εκδότη:€12,44
Η τιμή μας: €11,20
Τριάντα αργύρια και ένα φιλί για τον πλανήτη
Το περιβάλλον, βρίσκεται στα όρια καταστροφικής κατάρρευσης. Τα αίτια είναι πολλά. Η αλόγιστη εκμετάλλευση, η συνεχής ασυδοσία, η απληστία, ο καθημερινός παραλογισμός...
Φαινόμενο τούτων των κρίσιμων καιρών είναι να ακούγονται άστοχες γνώμες πολλών οι οποίοι λειτουργούν υποκριτικά και με ιδιοτέλεια.
Ο Βασίλης Καμπόλης με έπεισε, ότι ο αληθής Λόγος -σε ό,τι αφορά την αγάπη και τον σεβασμό μας προς την μητέρα φύση- πρέπει να εκφράζεται με αιχμηρή δύναμη και αξιοπρέπεια.
Βάζοντας για άλλη μια φορά το δάκτυλο επί των τύπων των ήλων, αναλύει τα επιμέρους προβλήματα -και προτείνει λύσεις- που συνθέτουν το περιβαλλοντικό ζήτημα των ημερών μας, δείχνοντας τον δρόμο για την ορθολογική αντιμετώπισή του.
Κι επειδή οι προσωπικές του διαπιστώσεις μέσα στις σελίδες που καταγράφονται είναι άδολες και ειλικρινείς, εύχομαι να αντηχήσουν δυνατά και να ταξιδέψουν όσο μακρύτερα γίνεται...

Απόστολος Χρ. Αντωνάκης


Όλα τα μέρη του βιβλίου είναι άρθρα τού γράφοντος που δημοσιεύτηκαν σε μεγάλες εφημερίδες των Αθηνών, από τον Δεκέμβριο του 2008 έως και τον Δεκέμβριο του 2009.
Τίτλος βιβλίου:Τριάντα αργύρια και ένα φιλί για τον πλανήτη
Εκδότης:Graph In
Συντελεστές βιβλίου:Καμπόλης, Βασίλης (Συγγραφέας)
ISBN:9789609981828
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2010
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικολογία-Περιβάλλον
Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > MME
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες