Οδός Μπριτάννια, αριθμός 22

Μυθιστόρημα
Εκδότης:
Εκδόσεις Πατάκη
Έτος:
2012
ISBN:
9789601644271
Σελίδες:
461
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Οδός Μπριτάννια, αριθμός 22
Τιμή εκδότη:€18,41
Η τιμή μας: €16,57
στο καλάθι
Οδός Μπριτάννια, αριθμός 22
Ο πόλεμος αλλάζει τους ανθρώπους, δεν κάνει εξαιρέσεις, και μερικές φορές δύσκολα αναγνωρίζουμε ακόμα και τον ίδιο μας τον εαυτό...

Η Σιλβάνα και ο οχτάχρονος Όρεκ ανεβαίνουν στο πλοίο που θα τους μεταφέρει από την Πολωνία στην Αγγλία, στον Γιάνους, τον σύζυγό της, τώρα που ο πόλεμος τελείωσε. Όμως εκείνη δεν είναι σίγουρη αν είναι η γυναίκα κάποιου -αν είναι γυναίκα πια... Ύστερα από τα χρόνια που έζησε μακριά από τον πολιτισμό, μέσα στο άγριο δάσος, το μόνο που ξέρει τώρα είναι πως εκείνη κι ο Όρεκ κατάφεραν να επιβιώσουν.

Στο Ίπσουιτς, ο Γιάνους ετοιμάζει το σπίτι που θα υποδεχτεί τη γυναίκα και το παιδί του -έχει έξι χρόνια να τους δει. Αφού έφυγε κρυφά από την Πολωνία κι έγινε λιποτάκτης, βρήκε ξανά την οικογένειά του κι ένα σπίτι για να συνεχίσουν τη ζωή τους. Βάζει όλο του το μεράκι στον κήπο, θέλει να φτιάξει έναν παραδοσιακό αγγλικό κήπο, όπως έχουν όλα τα υπόλοιπα καθωσπρέπει σπίτια, για να τους υποδεχτεί και για να μη βασανίζεται από το δικό του μυστικό.

Όμως, έπειτα από τα έξι χρόνια που έμειναν μακριά, κανείς τους δεν είναι πια ο ίδιος, και πρέπει τώρα να μάθουν πως η αγάπη δεν αρκεί όσο υπάρχουν μυστικά. Για να προσφέρουν στο παιδί τους ένα αληθινό σπιτικό, η Σιλβάνα κι ο Γιάνους πρέπει να συμφιλιωθούν με το παρελθόν τους, με όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του πολέμου. Να δεχτούν πως κι οι δυο έχουν αλλάξει αμετάκλητα και να επιτρέψουν στον πολυαγαπημένο γιο τους να είναι ο εαυτός του.

"Εξαιρετικά γοητευτική γλώσσα που παρασύρει τον αναγνώστη σε μια συναρπαστική ιστορία επιβίωσης και συμφιλίωσης."
(Publishers Weekly)
Τίτλος βιβλίου:Οδός Μπριτάννια, αριθμός 22
Υπότιτλος βιβλίου:Μυθιστόρημα
Τίτλος πρωτότυπου:22 Britannia Road
Εκδότης:Εκδόσεις Πατάκη
Συντελεστές βιβλίου:Hodgkinson, Amanda (Συγγραφέας)
Καλοφωλιά Μυρτώ (Μεταφραστής)
ISBN:9789601644271
Σειρά εκδότη:Ξένη Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2012
Ηλικίες:
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες