Χειρουργική οδοντικών εμφυτευμάτων

Βήμα προς βήμα οι διαδικασίες
Εκδότης:
Οδοντιατρικό Βήμα
Έτος:
2008
ISBN:
9789608980570
Σελίδες:
130
Χειρουργική οδοντικών εμφυτευμάτων
Τιμή εκδότη:€85,00
Η τιμή μας: €76,50
στο καλάθι
Χειρουργική οδοντικών εμφυτευμάτων
Ένα απαραίτητο βοήθημα για κάθε οδοντίατρο που ασχολείται ή επιθυμεί να ασχοληθεί με τη χειρουργική των οδοντικών εμφυτευμάτων. Κυκλοφόρησε η ελληνική έκδοση του μεγάλης απήχησης συγγράμματος του οίκου Guintessence "Surgical Manual of Implant Dentistry".

Οι συγγραφείς του πρωτότυπου βιβλίου, καταξιωμένοι στο χώρο της οδοντικής εμφυτευματολογίας, παρουσιάζουν με εύληπτο τρόπο τις βασικές αρχές για την επιλογή της θέσης και του τύπου του εμφυτεύματος, επεξηγώντας λεπτομερώς τις χειρουργικές διαδικασίες και τεχνικές για την τοποθέτηση των εμφυτευμάτων.

Το βιβλίο έχει πλούσια εικονογράφηση με σχεδιαγράμματα υψηλής ακρίβειας και κλινικές εικόνες εξαιρετικής ανάλυσης.Την ελληνική έκδοση έχει επιμεληθεί ο λέκτορας Προσθετολογίας της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών κ. Νικήτας Σ. Συκαράς, ο οποίος έχει βαθιά γνώση του αντικειμένου και έχει φροντίσει να το μεταφέρει στην ελληνική γλώσσα με τρόπο πιστό και εύγλωττο, διευκολύνοντας τους έλληνες αναγνώστες.

Στο βιβλίο παρουσιάζονται:- Η τοποθέτηση ενδοστικών εμφυτευμάτων- Η τοποθέτηση εμφυτευμάτων σε κανονικές περιοχές και σε θέσεις με οστικό έλλειμμα.- Βήμα προς βήμα οι τεχνικές για την ανάπλαση σκληρών και μαλακών ιστών- Η κλειστή και ανοικτή ανύψωση ιγμορείου- Το σχέδιο θεραπείας και η επιλογή των εμφυτευμάτων- Η μονήρης και εκτεταμένη νωδότητα- Η άμεση τοποθέτηση εμφυτεύματος- Η τοποθέτηση εμφυτεύματος με ταυτόχρονη καθοδηγούμενη οστική ανάπλαση.
Τίτλος βιβλίου:Χειρουργική οδοντικών εμφυτευμάτων
Υπότιτλος βιβλίου:Βήμα προς βήμα οι διαδικασίες
Τίτλος πρωτότυπου:Surgical Manual of Implant Dentistry
Εκδότης:Οδοντιατρικό Βήμα
Συντελεστές βιβλίου:Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)
Buser, Daniel (Συγγραφέας)
Cho, Jun - Young (Συγγραφέας)
Yeo, Alvin B. K. (Συγγραφέας)
Συκαράς, Νικήτας Σ. (Μεταφραστής)
Συκαράς, Νικήτας Σ. (Επιμελητής)
ISBN:9789608980570
Στοιχεία έκδοσης: 2008
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες