Αποδέσμευση από το πεπρωμένο

Ανακάλυψη των τριών ανθρώπινων τύπων: Αποκωδικοποίηση του χαρακτήρα και του σώματος: Ανάλυση των χαρακτήρων
Εκδότης:
Media Vista
Έτος:
2012
ISBN:
9789609707022
Σελίδες:
351
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Αποδέσμευση από το πεπρωμένο
Τιμή εκδότη:€19,08
Η τιμή μας: €17,17
στο καλάθι
Αποδέσμευση από το πεπρωμένο
Για να ανασυρθεί λοιπόν η απωλεσθείσα γνώση, από τα δύσβατα και περίπλοκα μονοπάτια της ιστορίας του ανθρώπου, θα έπρεπε κάποιος να σπάσει τον κωδικό, που σημαίνει να κάνει την αντίστροφη πορεία από το τέλος προς την αρχή, σαν δύτης που κατεβαίνει σε μεγάλα και άγνωστα βάθη. Σε μία από αυτές μου τις καταδύσεις στο ανθρώπινο σώμα και τη λειτουργία του, ανακάλυψα τρεις άθικτους από το πέρασμα των αιώνων θησαυρούς, τους οποίους σας παραδίδω όπως ακριβώς τους βρήκα.

Κρατάω πια το κλειδί της γνώσης και σας το δίνω, όπως το έφτιαξε ο Πρωτομάστορας· χρυσό, απλό, πανέμορφο, μεγαλειώδες.

Σε σας δίνεται τώρα η ευκαιρία να ανοίξετε αυτό το ερμητικά κλειστό δωμάτιο. Από τη στιγμή που με γνωρίζετε, με ακούτε ή διαβάζετε τα βιβλία μου, η θύρα προς τη γνώση των τύπων ανοίγει αυτόματα για να απολαύσετε την ζωή.

Για εσάς το μόνο που μένει είναι να περάσετε το κατώφλι. Γιατί η γνώση αυτή δεν είναι μία ακόμη πληροφορία, αλλά το επόμενο βήμα της ζωής.

Η σημερινή κατάσταση του ανθρώπου δεν προμηνύει λοιπόν, το τέλος του κόσμου και την καταστροφή του είδους μας. Απεναντίας, είναι το εφαλτήριο για την ανάπτυξη μιας νέας επιστήμης που θα προσδώσει στη νόηση τον ρόλο που της ταιριάζει. Λέμε ότι πραγματικά θαρραλέος, είναι όποιος δεν διστάζει να αναμετρηθεί με τις καταστάσεις, έχοντας επίγνωση του κινδύνου. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, θα πρέπει να λέμε ότι κάποιος είναι πραγματικά ευτυχής, υγιής και ολοκληρωμένος, όταν, έχοντας επίγνωση της ύπαρξης των τριών τύπων, αναγνωρίσει και ξεπεράσει τα αδύναμα σημεία του τόσο στο σώμα όσο και στη ψυχή.

Οι τρεις τύποι, ήταν η πρώτη οικογένεια του ανθρώπου που όλοι μας ξεχάσαμε.
Τίτλος βιβλίου:Αποδέσμευση από το πεπρωμένο
Υπότιτλος βιβλίου:Ανακάλυψη των τριών ανθρώπινων τύπων: Αποκωδικοποίηση του χαρακτήρα και του σώματος: Ανάλυση των χαρακτήρων
Εκδότης:Media Vista
Συντελεστές βιβλίου:Πασχαλίδης, Γεώργιος (Συγγραφέας)
ISBN:9789609707022
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2012
Κατηγορίες:Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες