Χρηματοοικονομική διοίκηση των επιχειρήσεων

Εκδότης:
Μπένου Ε.
Έτος:
2010
ISBN:
9789603590989
Σελίδες:
679
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Χρηματοοικονομική διοίκηση των επιχειρήσεων
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Χρηματοοικονομική διοίκηση των επιχειρήσεων
Στο βιβλίο αυτό θα ασχοληθούμε με θέματα του γνωστικού αντικειμένου της Χρηματοοικονομικής Διοίκησης. Η Χρηματοοικονομική Διοίκηση χρησιμοποιεί μια δέσμη οικονομικών αρχών και υποθέσεων για την ανάπτυξη οικονομικών υποδειγμάτων που αφορούν την αξιολόγηση και επιλογή επενδύσεων και εναλλακτικών μορφών χρηματοδοτήσεων. Το γνωστικό αντικείμενο της Χρηματοοικονομικής Διοίκησης παρέχει κατευθυντήριες γραμμές, σκοπός των οποίων είναι η λήψη ορθολογικών χρηματοοικονομικών αποφάσεων.

Το γνωστικό αντικείμενο της Χρηματοοικονομικής Διοίκησης έχει γοητεύσει πάρα πολλούς αλλά, επίσης, έχει απογοητεύσει άλλους τόσους.

Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν όλοι όσοι έχουν εντυπωσιασθεί με τις κομψές χρηματοοικονομικές θεωρίες που καταλήγουν σε λογικά συμπεράσματα τα οποία έχουν ελεγχθεί με διάφορα οικονομετρικά υποδείγματα. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν όλοι όσοι βιώνουν τις αρνητικές συνέπειες των τελευταίων δυο ετών για την παγκόσμια οικονομία, που τις αποδίδουν, εν πολλοίς, στα διάφορα μαθηματικά υποδείγματα που έχουν χρησιμοποιηθεί άκριτα από στελέχη οικονομικών υπουργείων, τραπεζών, συνταξιοδοτικών ταμείων, κερδοσκοπικών κεφαλαίων, αμοιβαίων κεφαλαίων, κ.λπ. [...]

(από τον πρόλογο των συγγραφέων)
Τίτλος βιβλίου:Χρηματοοικονομική διοίκηση των επιχειρήσεων
Εκδότης:Μπένου Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Δράκος Αναστάσιος Α. (Συγγραφέας)
Καραθανάσης, Γεώργιος Α. (Συγγραφέας)
ISBN:9789603590989
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2010
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Λογιστική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες