Χρηματοοικονομική διοίκηση και χρηματιστηριακές αγορές

Εκδότης:
Μπένου Γ.
Έτος:
2002
ISBN:
9789608249288
Σελίδες:
655
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Χρηματοοικονομική διοίκηση και χρηματιστηριακές αγορές
Τιμή εκδότη:€38,16
Η τιμή μας: €36,25
Χρηματοοικονομική διοίκηση και χρηματιστηριακές αγορές
Σκοπός του βιβλίου είναι η περιγραφή και ανάλυση των πιο σημαντικών θεμάτων που συνήθως περιλαμβάνονται σε βασικά μαθήματα Χρηματοδοτικής Διοίκησης.

Ένα μεγάλο μέρος του βιβλίου αφορά χρηματοδοτικές αποφάσεις στα πλαίσια της λειτουργίας της αγοράς κεφαλαίου.

Στο βιβλίο δίνεται έμφαση στις βασικές αρχές χρηματοδότησης οι οποίες διέπουν τη λήψη ορθών αποφάσεων. Πα το λόγο αυτό αρκετά κεφάλαια έχουν αφιερωθεί στην ανάλυση των βασικών αρχών της Χρηματοδοτικής Διοίκησης. Έτσι, εξηγούνται, αναλυτικά, βασικά θέματα όπως: α) αξία στα πλαίσια της λειτουργίας της αγοράς χρήματος, β) επενδυτική συμπεριφορά σε καθεστώς κινδύνου, γ) ο λόγος για τον οποίο οι επενδυτές αποφεύγουν τον κίνδυνο, δ) η έννοια της απαιτούμενης απόδοσης, ε) οι έννοιες του συστηματικού και του ειδικού κινδύνου των επενδυτικών στοιχείων και στ) υποδείγματα αποτίμησης μετοχών.

Η κατανόηση αυτών των βασικών θεμάτων θα βοηθήσει τον αναγνώστη να κατανοήσει καλύτερα τις διάφορες χρηματοδοτικές αποφάσεις που λαμβάνονται από εταιρείες και επενδυτές φυσικούς και θεσμικούς.

Το βιβλίο απευθύνεται σε φοιτητές Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι., οι οποίοι ενδιαφέρονται για την εκμάθηση της θεωρίας της Χρηματοδοτικής Διοίκησης. Επίσης απευθύνεται σ' αυτούς που επιθυμούν να γνωρίζουν βασικές τεχνικές και μεθόδους της Χρηματοδοτικής Διοίκησης με σκοπό την πρακτική εφαρμογή τους. [...]

(από τον πρόλογο της Α΄ έκδοσης του συγγραφέα)
Τίτλος βιβλίου:Χρηματοοικονομική διοίκηση και χρηματιστηριακές αγορές
Εκδότης:Μπένου Γ.
Συντελεστές βιβλίου:Καραθανάσης, Γεώργιος Α. (Συγγραφέας)
ISBN:9789608249288
Στοιχεία έκδοσης: 2002
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες