Ποδόσφαιρο, "σκάκι για έντεκα παίκτες"

Εγχειρίδιο προετοιμασίας και αγωνιστικής περιόδου
Εκδότης:
Sportbook
Έτος:
2011
ISBN:
9789609825887
Σελίδες:
192
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ποδόσφαιρο, σκάκι για έντεκα παίκτες
Τιμή εκδότη:€18,00
Η τιμή μας: €17,10
Ποδόσφαιρο, "σκάκι για έντεκα παίκτες"
Το παρόν βιβλίο αποτελεί τον πληρέστερο οδηγό προετοιμασίας μιας ποδοσφαιρικής ομάδας, παρουσιάζοντας ένα πλήρες πρόγραμμα 7 εβδομάδων, στο οποίο αναλύεται κάθε ημερήσια προπόνηση. Κάθε πτυχή της ποδοσφαιρικής προπόνησης περιέχεται στο πρόγραμμα προετοιμασίας: φυσική κατάσταση, τεχνική κατάρτιση, αντοχή, τακτική, ασκήσεις κ.λπ.

Συνδέοντας την περίοδο προετοιμασίας με την αγωνιστική περίοδο, το βιβλίο περιλαμβάνει και ένα πλήρες πρόγραμμα προπόνησης κατά την αγωνιστική περίοδο, με αναλυτική ημερησία ανάλυση της προπόνησης.

Πρέπει να τονιστεί ότι τόσο το πρόγραμμα προετοιμασίας όσο και το πρόγραμμα αγωνιστικής περιόδου είναι προσαρμοσμένα στα ελληνικά δεδομένα και στις ανάγκες των ελληνικών ομάδων.

Για να γίνει ακόμα πιο ολοκληρωμένο το βιβλίο, παρατίθενται επιπλέον ασκήσεις τακτικής καθώς και χρήσιμες συμβουλές για την πρόληψη των τραυματισμών των ποδοσφαιριστών.

Το τελευταίο κεφάλαιο αναφέρεται στη διατροφή των ποδοσφαιριστών, παρουσιάζοντας βασικούς κανόνες διατροφής και ένα ενδεικτικό εβδομαδιαίο διαιτολόγιο αγωνιστικής περιόδου.

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε προπονητές ποδοσφαίρου σε ερασιτεχνικές και επαγγελματικές ομάδες και σε φοιτητές των Τ.Ε.Φ.Α.Α. της ειδικότητας του ποδοσφαίρου.
Τίτλος βιβλίου:Ποδόσφαιρο, "σκάκι για έντεκα παίκτες"
Υπότιτλος βιβλίου:Εγχειρίδιο προετοιμασίας και αγωνιστικής περιόδου
Εκδότης:Sportbook
Συντελεστές βιβλίου:Κοκκινίδης, Χαράλαμπος (Συγγραφέας)
ISBN:9789609825887
Στοιχεία έκδοσης:Αύγουστος 2011
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Αθλητισμός
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες