Ένα μίλι δρόμος στο σεληνόφωτο

Εκδότης:
Κέδρος
Έτος:
2011
ISBN:
9789600442632
Σελίδες:
382
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ένα μίλι δρόμος στο σεληνόφωτο
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Ένα μίλι δρόμος στο σεληνόφωτο
Βοστόνη. Είναι δύσκολο να είσαι τίμιος σε έναν διεφθαρμένο κόσμο. Ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Πάτρικ Κένζι ξέρει ότι έπραξε το σωστό όταν βρήκε την εξαφανισμένη τετράχρονη Αμάντα ΜακΚρίντι και την επέστρεψε στην ανεύθυνη μητέρα της - μολονότι θα ήταν ίσως καλύτερα αν έμενε η μικρή με τους απαγωγείς της. Δώδεκα χρόνια αργότερα, ο Πάτρικ Κένζι είναι παντρεμένος με την πρώην συνεργάτιδά του Άντζι και έχουν μία κόρη. Όταν ο Πάτρικ και η Άντζι πληροφορούνται ότι η δεκαεξάχρονη πια Αμάντα έχει εξαφανιστεί και πάλι, η συνείδησή τους τους υποχρεώνει να την αναζητήσουν για άλλη μια φορά. Η έρευνα θα τους φέρει αντιμέτωπους με ένα επικίνδυνο κύκλωμα αδίστακτων Ρώσων εγκληματιών με το οποίο έχει μπλέξει η Αμάντα. Ο καθένας τους μέσα σ' αυτή την ιστορία θα κριθεί από τις επιλογές του, τις οποίες καθορίζουν σύνθετοι ηθικοί κώδικες.

Ο Ντένις Λεχέιν, κορυφαίος συγγραφέας της σύγχρονης αστυνομικής λογοτεχνίας, αφηγείται μια εκρηκτική ιστορία ακεραιότητας και εκδίκησης.

"Ο Λεχέιν δικαιούται να συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στους πιο ενδιαφέροντες και πιο προικισμένους Αμερικανούς συγγραφείς ανεξαρτήτως είδους ή κατηγορίας".
("Washington Post")

"Ένα μεγάλο ταλέντο... Όταν πρέπει να κρατήσει τους αναγνώστες ακριβώς στο σημείο που θέλει, ο Λεχέιν επιδεικνύει θεαματικά πώς επιτυγχάνεται αυτό".
("New York Times")
Τίτλος βιβλίου:Ένα μίλι δρόμος στο σεληνόφωτο
Τίτλος πρωτότυπου:Moonlight Mile
Εκδότης:Κέδρος
Συντελεστές βιβλίου:Lehane, Dennis, 1965- (Συγγραφέας)
Σκάσσης, Θωμάς (Μεταφραστής)
ISBN:9789600442632
Σειρά εκδότη:Ξένη Πεζογραφία
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2011
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Αστυνομικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες