Πεκίνο για εκλεκτικούς ταξιδιώτες

Εκδότης:
Info Health - Εκδόσεις Τεθλασμένη
Έτος:
2008
ISBN:
9789608772595
Σελίδες:
180
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Πεκίνο για εκλεκτικούς ταξιδιώτες
Τιμή εκδότη:€16,23
Η τιμή μας: €14,61
στο καλάθι
Πεκίνο για εκλεκτικούς ταξιδιώτες
Η παρουσίαση του Πεκίνου τόσο ως ενός τόπου ιστορικού όσο και ως μίας σύγχρονης μητρόπολης επιχειρείται μέσω την κατανόησης της κινέζικης κοσμοαντίληψης. Η δημιουργία του Πεκίνου ως κομβικού σημείου της Κίνας - αυτοκρατορικής και σύγχρονης - είναι αποτέλεσμα συνδυασμού της κινεζικής ιστορίας με την κινεζική σκέψη αλλά και τις παραδόσεις των κατοίκων του.

Το "Πεκίνο για εκλεκτικούς ταξιδιώτες" απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να επισκεφθούν την συναρπαστική πρωτεύουσα του Μέσου Βασιλείου (Κίνας) και να γνωρίσουν την πεμπτουσία της πόλης μέσα από τα τοπικά ήθη και έθιμα καθώς και τις ιδιαίτερες διαδρομές των κατοίκων της. Ο συγγραφέας, που έχει ζήσει στο Πεκίνο ως πανεπιστημιακός φοιτητής, ως μέλος μίας Πεκινέζικης οικογένειας αλλά και ως επαγγελματίας ταξιδιώτης, επιχειρεί να προσεγγίσει την διαρκώς μεταμορφούμενη μητρόπολη κάτω από τις διαφορετικές οπτικές που την έχει βιώσει.

Με αναλυτικό και τεκμηριωμένο τρόπο παρουσιάζονται τα πλέον ενδιαφέροντα αξιοθέατα, περίπατοι, η διαμονή και τα επιλεγμένα εστιατόρια, οι τέχνες, η ψυχαγωγία και οι αγορές μέσα από τις σελίδες ενός ταξιδιωτικού οδηγού για εκλεκτικούς ταξιδιώτες που επιζητούν περισσότερα σε σχέση με όσα προσφέρονται μέσα από τα συνήθη συντεταγμένα τουριστικά προγράμματα και τις κοινότυπες ξεναγήσεις.
Τίτλος βιβλίου:Πεκίνο για εκλεκτικούς ταξιδιώτες
Εκδότης:Info Health - Εκδόσεις Τεθλασμένη
Συντελεστές βιβλίου:Γκίκας, Χρήστος (Συγγραφέας)
ISBN:9789608772595
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2008
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Ταξιδιωτικοί Οδηγοί - Χάρτες > Κόσμος
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες