Σιωπή ο βασιλιάς ακούει

Ένα musical για μικρά και μεγάλα παιδιά
Εκδότης:
Μικρή Άρκτος
Έτος:
2013
ISBN:
9789608104327
Σελίδες:
48
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Σιωπή ο βασιλιάς ακούει
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Σιωπή ο βασιλιάς ακούει
Ο βασιλιάς της μουσικής δεν είναι ποτέ ευχαριστημένος, όποια μουσική κι αν του παρουσιάζει ο μουσικός της αυλής του. Τον μουσικό από την απελπισία του έρχεται να τον βγάλει η Μούσα, που βρίσκει με τη σειρά της μια ευκαιρία να "ξαναμπεί στη δουλειά" από την οποία είχε αποκοπεί από τις
"εποχές δόξης" του Μότσαρτ και του Μπαχ. Η Μούσα επιστρατεύει τις επτά νότες και εμπνέει στο μουσικό ένα υπέροχο κομμάτι. Ούτε κι αυτό, όμως, αφήνει ικανοποιημένο το βασιλιά.

Η Μούσα, λοιπόν, σκέφτεται κάτι καινούργιο: εμφανίζεται στο βασιλιά μεταμφιεσμένη σε διάσημο μουσικό από το εξωτερικό, του οποίου τη μουσική, τάχα, μπορούν να την ακούσουν μόνο όσοι έχουν πραγματικό γούστο και μουσικές γνώσεις. Και φυσικά, ούτε ο βασιλιάς ούτε η αυλή του τολμούν να παραδεχθούν ότι το "αριστούργημα" που τους παρουσιάζει η Μούσα δεν είναι παρά...

Ένα Musical για μικρά και μεγάλα παιδιά.
Τίτλος βιβλίου:Σιωπή ο βασιλιάς ακούει
Υπότιτλος βιβλίου:Ένα musical για μικρά και μεγάλα παιδιά
Περιέχει:CD. Μουσική: Νίκος Κυπουργός. Ερμηνεύουν: Τίνα Μαλακατέ (Μούσα), Τάσης Χριστογιαννόπουλος (Βασιλιάς), Γιάννης Σαμσιάρης (Μουσικός).Την Ορχήστρα ALEA III της Βοστώνης διευθύνει ο Θόδωρος Αντωνίου.
Εκδότης:Μικρή Άρκτος
Συντελεστές βιβλίου:Κυπουργός, Νίκος (Συγγραφέας)
Μοσχόπουλος Θωμάς (Συγγραφέας)
Έσσλιν, Κωνσταντίνος (Εικονογράφος)
ISBN:9789608104327
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2013
Σημείωση:Το έργο παρουσιάζεται εδώ με τη μορφή που παίχτηκε την βραδιά με τα "Μικρά Musicals", στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 17 και 18 Ιανουαρίου 1994. Λιμπρέτο: Θωμάς Μοσχόπουλος (με τη συνεργασία του συνθέτη).
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες