Μια σελίδα αγάπης

Εκδότης:
Printa
Έτος:
2008
ISBN:
9789606624209
Σελίδες:
443
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Μια σελίδα αγάπης
Τιμή εκδότη:€21,20
Η τιμή μας: €19,08
στο καλάθι
Μια σελίδα αγάπης
Εγκαταστημένη στο Παρίσι μετά τον θάνατο του συζύγου της, η Ελέν Γκρανζάν ζει μια ήσυχη, σχεδόν μοναστική ζωή μαζί με τη μοναχοκόρη της, τη Ζαν. Η κόρη της είναι γι' αυτήν το παν. Η μόνη ιδέα που έχει για τη ζωή έξω από τα στενά όρια του σπιτιού της προέρχεται από τα βιβλία, αν και σπάνια διαβάζει. Δυο καλοί φίλοι, που την επισκέπτονται μια φορά την εβδομάδα, αποτελούν όλο κι όλο τον κοινωνικό της κύκλο.

Όμως, όσο κι αν το μέλλον της Ελέν διαγραφόταν ανέφελο, μια ασθένεια της κόρης της θα φέρει την αναστάτωση. Μια σελίδα αγάπης θα προστεθεί στο βιβλίο της ζωής της, αλλάζοντάς την ολότελα. Και το απέραντο Παρίσι θα σταθεί και για τις δυο τους ο μοναδικός έμπιστος φίλος, πάντα έτοιμος ν' ακούσει κάθε τους εξομολόγηση, σαν "χορός αρχαίου δράματος", κατά τον συγγραφέα.

Με τη "Σελίδα αγάπης", τον όγδοο τόμο της σειράς των "Ρουγκόν-Μακάρ", ο Εμίλ Ζολά αποδεικνύει ότι η πένα του παραμένει δυνατή και οι χαρακτήρες του ανάγλυφοι και ζωντανοί, ακόμα κι όταν δεν ασχολείται μ' ένα καυτό κοινωνικό πρόβλημα, αλλά μ' ένα "απλό" οικιακό δράμα.
Τίτλος βιβλίου:Μια σελίδα αγάπης
Τίτλος πρωτότυπου:Une page d'amour
Εκδότης:Printa
Συντελεστές βιβλίου:Zola, Émile, 1840-1902 (Συγγραφέας)
Πουλάκος, Βασίλης (Μεταφραστής)
Κουγιά, Γιούλα (Επιμελητής)
Παμπούδη, Παυλίνα (Υπεύθυνος Σειράς)
ISBN:9789606624209
Σειρά εκδότη:Οι Κλασικοί
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2008
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Κλασική Μεταφρασμένη Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες