Σεμπάστιαν Νταρκ: Ο πρίγκιπας των πειρατών

Εκδότης:
Ελληνικά Γράμματα
Έτος:
2008
ISBN:
9789601901756
Σελίδες:
463
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Σεμπάστιαν Νταρκ: Ο πρίγκιπας των πειρατών
Εκτός κυκλοφορίας
Σεμπάστιαν Νταρκ: Ο πρίγκιπας των πειρατών
Ο Σεμπάστιαν Νταρκ, ο έφηβος ξωτικάνθρωπος, που συστήθηκε στους νεαρούς αναγνώστες της χώρας μας πριν από ένα χρόνο μέσα από τις σελίδες του βιβλίου "Σεμπάστιαν Νταρκ: Ο πρίγκιπας των γελωτοποιών", επανέρχεται αποφασισμένος για δύο πολύ σημαντικά πράγματα: πρώτον δε θα ακολουθήσει το επάγγελμα του πατέρα του, που ήταν ξακουστός γελωτοποιός, και, δεύτερον, θα αναζητήσει τον χαμένο θησαυρό του θρυλικού βασιλιά των πειρατών, του καπετάν Καλινέστρα!

Στο δεύτερο μέρος της τριλογίας Σεμπάστιαν Νταρκ με τίτλο "O Πρίγκιπας των Πειρατών", ο ομώνυμος ήρωας με τους αχώριστους φίλους του, τον Μαξ, μία βουβαλόπη που, αν και ζώο, διαθέτει το χάρισμα της ομιλίας, και τον Κορνήλιο, το μικροσκοπικό αλλά πολύ δυνατό πολεμιστή φτάνουν στο πολυσύχναστο λιμάνι του Ράμαλατ στο δρόμο τους για την ανακάλυψη του θησαυρού. Η πορεία τους όμως δεν είναι τόσο εύκολη και η περιπέτεια ξεκινά.

Πρώτα πρέπει να καταφέρουν να διασχίσουν το σκοτεινό και μυστηριώδες δάσος Τζέλτεϊν και να βγουν ζωντανοί από την αναμέτρηση με τη Λεονώρα, μία πανίσχυρη μάγισσα που κρατά ένα τρομακτικό μυστικό και ασκεί μαγική επίδραση στον Σεμπάστιαν. Στη συνέχεια θα έρθουν αντιμέτωποι με μία δυναμική καπετάνισσα στο Ραμαλάτ και έναν περιβόητο νεαρό πειρατή, με λαίμαργα θαλάσσια πλάσματα και γιγάντιες σαύρες, ενώ θα δώσουν πολλές σκληρές μάχες.
Τίτλος βιβλίου:Σεμπάστιαν Νταρκ: Ο πρίγκιπας των πειρατών
Τίτλος πρωτότυπου:Sebastian Darke: Prince of Pirates
Εκδότης:Ελληνικά Γράμματα
Συντελεστές βιβλίου:Caveney, Philip (Συγγραφέας)
Αθανασίου, Κατερίνα (Μεταφραστής)
Heller, Julek (Εικονογράφος)
ISBN:9789601901756
Σειρά εκδότη:Σεμπάστιαν Νταρκ
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2008
Ηλικίες:10+
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά > Παιδική και Εφηβική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες