ECDL Advanced Powerpoint 2003

Εκδότης:
Γκιούρδας Β.
Έτος:
2008
ISBN:
9789603876793
Σελίδες:
376
Εξώφυλλο:
Μαλακό
ECDL Advanced Powerpoint 2003
Εκτός κυκλοφορίας
ECDL Advanced Powerpoint 2003
Ο σκοπός αυτού του βιβλίου είναι να παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις σε κάθε άτομο που θέλει να επαυξήσει τις βασικές γνώσεις του έτσι ώστε να εφαρμόζει προχωρημένες λειτουργίες στις παρουσιάσεις με το ΜS Powerpoint 2003. Ειδικότερος σκοπός του είναι να καλύψει με λεπτομέρεια το πρόγραμμα Σπουδών του ΕCDL για το Προχωρημένο Επίπεδο των Παρουσιάσεων (Ενότητα ΑΜ6) και ακόμα περισσότερο.

Πιο συγκεκριμένα, το άτομο που επιθυμεί να εργαστεί πιο αποδοτικά και σε υψηλότερο από το βασικό επίπεδο ικανότητας έτσι ώστε να παράγει υψηλού επιπέδου αποτελέσματα παρουσιάσεων, να αντιλαμβάνεται τις περισσότερες από τις δυνατότητες της εφαρμογής παρουσιάσεων και να δημιουργεί διαφάνειες χρησιμοποιώντας προχωρημένες τεχνικές μορφοποίησης και διάταξης (με τη χρήση εφέ κίνησης και πολυμέσων) θα αναγνωρίσει έναν πολύτιμο σύμμαχο σ' αυτό το βιβλίο. Επίσης, παρέχονται όλες οι γνώσεις για κάποιον που επιζητά να είναι ικανός να χειριστεί εργαλεία, όπως οι μακροεντολές, να ολοκληρώνει προχωρημένες λειτουργίες στα διαγράμματα και στα γραφήματα και να εμπλουτίζει τη παρουσίαση του, χρησιμοποιώντας εργαλεία εικόνων και σχεδίασης για να τροποποιεί τα σχεδιασμένα αντικείμενα και τις εικόνες.

Ακόμη, σε ειδικά παραρτήματα στο τέλος του βιβλίου καλύπτονται ειδικές δυνατότητες του Powerpoint 2003 όπως είναι χρήσιμες λειτουργίες του Powerpoint και τα πλήκτρα συντόμευσης, τη Συσκευασία και Διανομή, καθώς και τη Δημιουργία Άλμπουμ Φωτογραφιών.

Το βιβλίο περιέχει ένα συνοδευτικό CD-ROM που περιλαμβάνει τα αρχεία εργασίας που χρειάζεται ο εκπαιδευόμενος για την ολοκλήρωση των ασκήσεων. [...]

(από την εισαγωγή του βιβλίου)
Τίτλος βιβλίου:ECDL Advanced Powerpoint 2003
Περιέχει:CD-ROM
Εκδότης:Γκιούρδας Β.
Συντελεστές βιβλίου:Λεόντιος, Μάνος (Συγγραφέας)
Γαβανά, Αναστασία (Συγγραφέας)
ISBN:9789603876793
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2008
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Πληροφορική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες