Ένα καλοκαίρι σ' εκείνο το πλατάνι

Εκδότης:
Ιωλκός
Έτος:
2011
ISBN:
9789604266371
Σελίδες:
240
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ένα καλοκαίρι σ' εκείνο το πλατάνι
Τιμή εκδότη:€15,92
Η τιμή μας: €14,33
στο καλάθι
Ένα καλοκαίρι σ' εκείνο το πλατάνι
Υπάρχουν ανάμεσά μας κάποιοι που αρνούνται να υπακούσουν στις επιταγές της κοινωνίας - που περιφρονούν τους θεσμούς της και που δυσφορούν με τις συνήθειές της. Υπάρχουν ανάμεσά μας κάποιοι που αντιδρούν, που αναρωτιούνται, που ονειρεύονται, που τολμούν.
Ένας τέτοιος "κάποιος" είναι και ο Άκης. Ένα μικρό έφηβο μυρμήγκι, ανήσυχο, αθώο και ονειροπαρμένο που λαχταρά να γυρίσει τον κόσμο και που ξεπερνώντας κάθε φαντασία γίνεται φίλος μ’ έναν τζίτζικα, καλοσυνάτο, σοφό και φύσει ελεύθερο.
Ο Άκης είναι ο αμφισβητίας "αλήτης" που υπήρξε σίγουρα κάποτε μες στον καθένα μας και που ίσως ακόμα να εξακολουθεί να κρύβεται και να στοιχειώνει κάποιες καρδιές. Πόσο περιπετειώδεις θα είναι οι βόλτες του μες στο τεράστιο δάσος μέχρι να καταφέρει ν’ ανακαλύψει τ’ όνειρό του; Και μετά; Θα το ακολουθήσει τελικά; Θα το κυνηγήσει; Πόσο δύσκολο, ίσως ακόμα και τρομερό μπορεί να είναι;
Ένα μυθιστόρημα για τη φύση, τους ανθρώπους, τη ζωή γεμάτο συμβολισμούς, που θ’ αγαπηθεί από μικρούς, μεγάλους και από κάθε ευαίσθητο αναγνώστη.
Τίτλος βιβλίου:Ένα καλοκαίρι σ' εκείνο το πλατάνι
Εκδότης:Ιωλκός
Συντελεστές βιβλίου:Χριστοδουλάκη, Μελίνα (Συγγραφέας)
ISBN:9789604266371
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2011
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες